Lungit kotisivut ja katseita kestävä verkkokauppa yritykselle.

Olen freelancer, joten rakkauteni on aina ostettavissa.

Pitkän linjan palveluni yritykselle, joka tarvitsee tyylikkäät verkkosivut ja laadukkaan verkkokaupan ilman väsyttävää tarjousrumbaa saati juppien jargonia. Sinä saat keskittyä töihisi, minä hoidan näpertelyn.

Olbedesign Wolmar™ – Lungit kotisivut ja hyvä verkkokauppa yritykselle

Verkkosivustolla yrityksen imago ja näkyvyys sellaiselle mallille, että kilpailijoita kyrpii.

Veljenpoika.

Kevyet, edulliset kotisivut yritykselle. Rivakka toteutus käsin koodaten, valmiita elementtejä hyödyntäen. Sisältää kevyen layout-suunnittelun, tarvittavien liitännäisten ujuttamisen koodiin sekä julkaisun. Mahdollisuus lisäpalveluihin.

Kelpo sivusto jolla saat bisneksen käyntiin avaimet-käteen-asennuksella. Kysy myös tarjousta esim. 2 x Veljenpoika -paketista.

2 viikkoa

799,– / projekti

Asiantuntija.

Hyvä MyCashflow-verkkokauppa tai uniikki sivusto, joka toteutetaan ammattitaidolla asiakkaan brändi-ilmeen mukaiseksi. Sisältää toteutuksen lisäksi teknisen hakukoneoptimoinnin, ulkoasusuunnittelun, fontit sekä julkaisun.

Avaimet-käteen + mahdollisuus lisäpalveluihin. Erittäin hyvä lisä tähän on copywriting-tekstisuunnittelu tuoteteksteille ja graafinen suunnittelu vaikkapa some-mainontaa varten.

Sertifioitu MyCashflow-kumppani.

4-6 viikkoa

5 499,– / projekti

Web Designer.

Kuten muut paketit, mutta kaiken kattavaan tarpeeseen ja VIP-prioriteetillä. Varaamme kalenteriini sovitun ajanjakson jolloin saatte täyden huomioni verkkojulkaisuillenne. Paras tapa luoda verkkokauppa + kotisivut (ja vaikka blogi) helposti kuntoon. Näin syntyy yhtenevä ilme ja upea lopputulos.

Ihan hiivatin hyvä palvelu, muuten!

Sopimuksen mukaan

9 999,– / kk

* Hintoihin lisätään ALV 24%. Kaikki työt laskutetaan pienemmissä erissä sopimuksen mukaan.

Mahdollisten sovittujen fonttien, kuvituksen, kotisivutilan ym. lisäpalveluiden kulut laskutetaan tarvittaessa erikseen (mikäli eivät sisälly palveluun).

Helppo elämä saa hymypojan hersyvästi naurahtamaan.

Wolmar on sukunsa laiskanpulskea perillinen, joka kyllä tietää arvonsa. Ja vätyksen luonne kun laitettiin, tuskin ovat silkinpehmeät kämmenensä kuunaan lapioon tarttuneet. Sen sijaan hyvään tottuneena nuorimies iloitsee elämästä ja nautiskelee varakkaiden kantturoiden taukoamattomasta läheisyydenkaipuusta.

Tämän tästä veijari tarjoileekin pikkutuhmaa seikkailua kantakuppiloiden halvan Eau De Ruotsilaiva -parfyymin sävyttämille, jo piirun verran elähtäneille kotirouville suttuisine suupielineen. Mieluummin sitä kuin selkäänsä taittamaan työmieshommissa, tuumaa hän.

Onneksensa nuorukainen kyllä tietää mistä naurunappulasta nipistää, jotta rouvilla riemua piisaa. Hänelle maittaa, että laulaen tulevat pian viheltäen menevät. Toisinaan lyöttäytyy hän satunnaisen simasuisen seireenin käsikynkkään, mikäli asumisjärjestelyt ovat muutoin selvitystilassa. Ja herrasmies kun on, ymmärtää hän kaikota kamppeineen hyvissä ajoin ennen aamupalaa ja aviomiestä.

Cool story, bro.
Digikoti
Victoria & Vincent
Hämeen Trukkinostot Oy
Medishop
Inshop Trading Oy
The Double Brothers
Juhana Tampere Oy
Digikoti
Victoria & Vincent
Hämeen Trukkinostot Oy
Medishop
Inshop Trading Oy
The Double Brothers
Juhana Tampere Oy

Yrityksen kotisivujen päivittäminen kannattaa ulkoistaa vaikka se kustantaa.

"Itse tekemällä säästää." Usein näin, mutta mikäli kyseessä on ihan vakavasti otettava bisnes, vie pakolliset päivitykset sekä niiden suunnittelu arvokasta työaikaa ja ajatuksia pois seuraavasta työtehtävästä.

Siinä missä toiset myyvät nauruhalpoja Wordpress-sivustoja yrittäjän itsensä päivitysriesaksi, minä myyn stressittömiä avaimet-käteen-sivustopäivityksiä ammattilaisen ottein.

Käytännössä tämä hoituu helpoimmillaan niin, että sähköpostilla kuvailet vapaamuotoisesti mitä tarvitset ja minä toteutan sen. Peruspäivitykset hoituvat aina tuntiveloituksella toteutuneen työajan mukaan (ei "alkavalta tunnilta"). Suurempien uudistusten kohdalla voimme katsoa urakkaa kokonaisuutena.

Päivityksissä ei ole rajoituksia. Usein asiakkaillani on tarve päivittää aukiolojen lisäksi myös kampanjabannereita, kausikuvitusta, tuotelanseerauksia ja muuta materiaalia mikä pitäisi saada natsaamaan nettiin jetsulleen oikeassa formaatissa. Sen minä taidan. Samassa päivityksessä onnistuu niin kuvat, tekstit kuin viilaukset itse sivuston koodiinkin. Näin kaikki asettuu edelleen nätisti eikä mitään mene vituralleen esimerkiksi liian pitkien lauseiden muodossa.

Voit ynnäillä mitä oma työaikasi maksaa "pienen, nopean" päivityksen osalta kun ensin pitää hallita kuvankäsittely ja oikeat tiedostoformaatit, sekä vielä se sivuston päivittäminenkin oman yrittäjyyden ohessa. Rohkenen väittää, että muutaman Youtube-video-oppitunnin jälkeen olisi luultavasti ollut edullisempaa palkata suosiolla minut. Otan myös vastuun siitä että kaikki toimii vielä urakan päätteeksikin.

Arrogantti diplomi seinällä lupaa hyvän verkkokaupan yrityksellesi.

Olen ollut MyCashflow'n sertifioitu kumppani jo yli kymmenen vuotta. Tuona aikana olen suunnitellut ja toteuttanut jos jonkinlaista MyCashflow-verkkokauppaa yrityksille eri aloilta. Pientä ja suurta, aina käsityöläisistä B2B-tukkuliikkeisiin. Toisinaan toteutan vain pienempiä muokkauspalveluita tuntityönä, mikäli asiakkaan kauppa on muutoin kunnossa. Muutamaa päivitämme aktiivisesti useamman kerran vuoden aikana.

MyCashflow on yksi fiksuimpia virityksiä mitä olen verkkokauppojen saralla nähnyt. Sen vapaa muokattavuus on erinomainen moneen muuhun ohjelmistoon verrattuna, joten uskon pystyväni toteuttamaan myös erilaisia toiveita sivuston suhteen.

MyCashflow-alennuskoodi PROMO-3398 on lisäetu, jonka saan tarjota asiakkailleni MyCashflow-verkkokaupan tilaamisen yhteydessä. Se on tarkoitettu pääasiassa lisäbonukseksi palvelupakettini tilaajalle, mutta enhän minä pysty vahtimaan kuka sitä käyttää. (Joten mikäli palveluni ei tunnu sopivalta mutta ei hävetä lokkeilla, siinähän livautat nopeilla kaupoilla pienet "ystävältä saadut" lisäedut slipoveriin. Kelmi!)

Tiesitkö: Kumppanikoodillani "PROMO-3398" saat ilmaisen lisäkuukauden tilatessasi MyCashflow-verkkokaupan (säästö jopa yli 240 euroa).

Kosteusmittaus.fi
House of Organic
Tepagroup Oy
Tepagroup Oy
Tepagroup Oy
Ikkunasto Oy
Jennimariakyllikki
Teidänkin logonne tähän?
Kosteusmittaus.fi
House of Organic
Tepagroup Oy
Tepagroup Oy
Tepagroup Oy
Ikkunasto Oy
Jennimariakyllikki
Teidänkin logonne tähän?

Pistetään nätille lookille luiseva runko.

Mikäli teillä on jo sivuston ulkoasu valmiina, mutta ei vielä ketään sen toteuttajaksi, siinäkin pystyn auttamaan. Olen vuosien varrella toteuttanut verkkosivuja myös alihankinta-tekijänä muiden suunnittelijoiden luomista sivustoilmeistä.

Joten, mikäli suunnittelijanne ei koe koodauspuolta omakseen, voimme yhdessä katsoa onnistuisinko auttamaan teitäkin tässä pulmassa.

Myös verkkokaupat onnistuvat useimmiten, mikäli ilme on mietittynä ja tarvitsisi se toteuttaa kauppaan teemaksi. Itse teen pääasiassa MyCashflow-verkkokauppoja, mutta muutaman projektin verran on kokemusta muistakin ohjelmistoista kertynyt. Ota yhteyttä niin mietitään parasta ratkaisua.

Tiesitkö: Mikäli sivustollanne on jo ulkoasu tehtynä, voit tilata myös pelkän koodauspalvelun.