Kiinnostava copywriting myy tavaraansa kun muut nukkuvat.

Olen freelancer, joten rakkauttani saa ihan rahalla.

Unohda kädenlämpöiset lätinät ja luota rohkeasti eloisaan ilmaisuun myynnissäsi. Hyvä copywriting jättää muistijäljen laiskaa varmemmin — ja toimii myyntitykkinäsi kellon ympäri.

Olbedesign Samantha™ – Kiinnostava copywriting

Tekstisuunnittelua kiinnostavan kulmikkaalla otteella ja appiukon jorinoista erottuvalla tyylillä.

Sisällöntuottaja.

Loistava palvelu kun tarvitset nopeasti mellevät tekstit messuesitteeseen, flyeriin tai uutiskirjeeseen. Tai vaikkapa napakan tuotekuvauksen verkkokauppaan ja promopostauksen sosiaaliseen mediaan.

Asialliset perustekstit joita kehtaa paperille painaa. Voit kysyä myös tarjousta esim. 2 x Sisällöntuottaja -paketista.

5 työpäivää

599,– / projekti

Copywriter.

Huolellisesti mietittyjä tekstejä, olipa tarve sitten brändinimille, logo-sloganeille, tuotekuvauksille, mainosteksteille, blogikirjoituksille, Tinder-esittelyille tai yrityksen verkkosivustolle. Verkkoon julkaistuissa teksteissä mukana Olbedesign Luova Hakukoneoptimointi™ -lisäpalvelu.

Aiheesta riippuen sisällöt voidaan toteuttaa pieni pilke silmäkulmassa. Hauskaa, eikö.

2-3 viikkoa

3 499,– / projekti

Hovikirjoittaja.

Kuten muut paketit, mutta kattavampaan tarpeeseen ja VIP-prioriteetillä. Varaamme kalenteriini sovitun ajanjakson jolloin saatte täyden huomioni erilaisille tekstisisältötarpeillenne, olivatpa ne sitten printattua tahi sähköistä. Verkkoon julkaistuihin teksteihin sisältyy Olbedesign Luova Hakukoneoptimointi™ -lisäpalvelu.

Ihan julmetun hieno palvelu, muuten!

Sopimuksen mukaan

7 999,– / kk

* Hintoihin lisätään ALV 24%. Kaikki työt laskutetaan pienemmissä erissä sopimuksen mukaan.

Lyhtyjen kajossa kiinnostavin kauppatavara myy yksillä puheilla.

"Kovin on sievä, mutta piirun verran vinksallaan", sanovat. Samanthalla on varteenotettavia avuja, joita hän kauppaa öin päivin, kellosta viis. Ja varsin hyvin kauppaakin, sillä alituiseen samat asiakkaat palaavat ostohousut pingottuneena. Uteliaisuuden saattaa vallan aistia.

Samanthan sutjakan säädyttömässä olemuksessa viehkeys ja koppavuus käyvät kilvan. Vaikka hänestä ei ihan ota selkoa milloin hän myy, milloin flirttailee, hän taitaa kyllä sanailun. Hän osaa myydä. Ja mikäli asiakas erehtyy empimään, väläyttää neito oitis vienon hymyn pilke silmäkulmassaan ja tarttuu kädestä, esitellen auliisti myytäväänsä.

Olivatpa ostajat miten nuutuneita tahansa, saa hän lopulta heidänkin sielunsa sykähtämään ja ostopäätöksen syntymään. Siinä on hyvän myyntipuheen taika.

Cool story, bro.
Chilifest Finland
Nouseva Myrsky
Koruseppien Kilta Osk
Suomen pelastuskeskus
Luonnonkosmetiikan tukku
Puudelicatessen
Optimittaus Oy
Chilifest Finland
Nouseva Myrsky
Koruseppien Kilta Osk
Suomen pelastuskeskus
Luonnonkosmetiikan tukku
Puudelicatessen
Optimittaus Oy

Jos oma kynä ei sauhua, on parasta palkata kieltä rakastava kirjoittaja.

Siinä missä kuvallinen ilmaisuni on suomalaisittain asianmukaisen jäykkää ja kulmikasta, on kirjallinen antini suorastaan ylitsevuotavaisen pirskahtelevaista ja tuhtia tunnelmaa tulvillaan. Rrrakastan suomen kieltä!

Kielemme omaa lukemattomia tapoja elävöittää sisältöään. Harmi vain, että melko laiskalla linjalla useimmiten näkee mentävän. Tuotekuvaukset on kopioitu maahantuojalta tai tekstiä riittää hädin tuskin kahta riviä. Toki ymmärrettävää, että valtavien verkkomarkettien tuotekuvauksia on työlästä tuottaa ihmisvoimin, mutta hämmästyttävän harvoin edes pienten valikoimien mahdollisuuksista otetaan kaikkea irti.

Väitän, että erityisesti pienille toimijoille tuotteiden persoonallinen esittely toisi erottuvaa kilpailuetua ja lisäarvoa yleisen kiinnostuksen muodossa.

Mikäli copywriting-palveluni kiinnostelee ja tarvitsette myyvät tekstit brändillenne, laita viestiä niin katsotaan mitä keksitään.

Copywriting on sisältöä jolla on valtava vaikutus ostajiin ja hakukoneisiin.

Tiesitkö, että Google rankaisee kopioiduista teksteistä tuloksissaan? Sivustot, joiden sisällöt ovat identtisiä vanhempien (eli Googlen silmissä alkuperäisten) verkkosivujen kanssa yltävät yksilöllistä sisältöä huonommille sijoille. Päämiehen tuotetekstien kopiointi sellaisenaan onkin huonoin mahdollinen ratkaisu hakukoneita ajatellen. Eikä se kovin ostajaystävällistäkään ole. Monestiko olet etsinyt tuotetta eri kaupoista vain todeten, että samat tekstit jokaisessa eikä mitään lisätietoja kenelläkään? Turhauttavaa!

Siinä missä kopiot heikentävät sivujen hakukonenäkyvyyttä, luonnollisen uniikit ja huolellisesti optimoiden laaditut tekstit toimivat täysin päinvastoin. Ne keräävät positiivista huomiota algoritmeilta. Ja tähän kun lisää vielä myyvää, kiinnostavaa sisältöä asiatekstin sekaan, olet totisesti vahvoilla.

Kun tilaat Olbedesign Samantha™ Copywriter tai Hovikirjoittaja -pakettini, hion nettiin suunnatun tekstisisällön jo lähtökohtaisesti hakukoneita kosiskelevaksi. Käytän siihen perussisältöä enemmän työaikaa ja luonnostelua, mutta tämä totisesti kannattaa, sillä se luo konkreettista lisäarvoa. Siten saadaan aikaan lopputulos joka paitsi löytyy, on myös lukijalle miellyttävää silmäiltävää. Meitä vartenhan se myyvä copywriting-sisältö siellä ylipäätään on!

Hurraw!
Sheila
Hemprefine
Digikoti
VaMo Ry
Kosteusmittaus.fi
Karheseura
Hurraw!
Sheila
Hemprefine
Digikoti
VaMo Ry
Kosteusmittaus.fi
Karheseura