Rehvakas graafinen suunnittelu ei trendien perässä peesaile.

Olen freelancer, joten rakkauteni on pelkkää kauppatavaraa.

Sinulle, joka tarvitset merkille pantavia printti- ja digitaittoja nopeasti, helpolla hinnoittelulla. Aloita valmiista tarjoamistani – siihen saadaan sitten päälle kustomoitua vaikka ämmiä taivaalta.

Olbedesign Lester™ — Rehvakas graafinen suunnittelu

Graafista suunnittelua valtavirran sivuraiteelta. Brändeille, joille persiistä reväisty ilme ei ole vaihtoehto.

Taittaja.

Täydellinen paketti kun tarvitset nopeasti kohdemediaan suunnitellun pienimuotoisen taittotyön — olipa kyseessä sitten pieni esite tai firman käyntikortit. Tai tyylikäs banneri verkkokauppaan sekä yhteensopiva some-kampanjakuvitus.

Asiallinen perustaitto, jolle ei naureta. Voit kysyä myös tarjousta esim. 2 x Taittaja -paketista.

5 työpäivää

799,– / projekti

Suunnittelija.

Pikselintarkasti toteutettuja ja rakkaudella mietittyjä suunnittelutöitä herkällä tatsilla. Tarvitsitpa sitten yritykselle logon, tuotepakkauksia, ravintolan menut, mainoskampanjan verkkoon, lehtimainoksen, layoutin tai esitteen taittotyön.

Yksi tai useampi suunnittelutyö, laajuudesta riippuen. Tilaus voi sisältää sekä printti- että digitaittoja. Ja saadaan myös kustomoitua jetsulleen sopivaksi.

2-3 viikkoa

4 999,– / projekti

Art Director.

Kuten muut paketit, mutta kattavampaan tarpeeseen ja VIP-prioriteetillä. Varaamme kalenteriini sovitun ajanjakson jolloin saatte täyden huomioni erilaisille taittotöille ja muille graafisen suunnittelun tarpeillenne. Vaikkapa monimediakampanjalle. Tai miten olisi kaikenkattava visuaalinen brändi-identiteetti liikemerkkeineen, typografioineen, värimäärityksineen ja graafisine ohjeistoineen?

Ihan saakutin hieno palvelu, muuten!

Sopimuksen mukaan

15 999,– / kk

* Hintoihin lisätään ALV 24%. Kaikki työt laskutetaan pienemmissä erissä sopimuksen mukaan.

Mahdollisten sovittujen fonttien, kuvituksen, painotöiden ym. lisäpalveluiden kulut laskutetaan tarvittaessa erikseen.

Kylpylässä soivat pasuunan kauneimmat sävelet.

Lester on visualisti, joka sydämestään rakastaa kauneutta. Ja sukunsa harmiksi myöskin haureutta. Mutta minkäs teet, kun ei äidin toiveista huolimatta kelvottomasta pojasta pappia saatu. Lester on olemukseltaan raamikas, tumma ja korskea. Naisiin menevä. Persikkaista kauneutta havaitessaan voi suorastaan tuntea miten hän ahmii katseellaan pehmeän nukkaista pintaa — kuitenkaan kyltymättä koskaan.

Aamun tunteina saa pensselinsä soitella pirunpolkkaa aina uudella, neitseellisen koskemattomalla kanvaasilla, josta usein syntyykin paljon hyvää ja kaunista. Hän on myös hyvin itseriittoinen. Ja pakahtua, kun taiteellisia näkemyksiään palvotaan.

Lester ei kaipaa supattavaa seurakuntaa ympärilleen pätemään jonninjoutavilla — joskin hännystelijöitään hän kyllä suvaitsee silti varsin myötämielisesti. Olkoonkin, että jokainen niistä vätyksistä lojunee hänen divaaneillaan ainoastaan ilmaisten tarjoilujen toivossa. Hänelle se on yhdentekevää. Näissä pidoissa hän on kuningas.

Cool story, bro.
SDP
Puudelicatessen
Fotoforma
House of Organic
Marjat kotiin.fi
Boombody
Nordic Gusto
SDP
Puudelicatessen
Fotoforma
House of Organic
Marjat kotiin.fi
Boombody
Nordic Gusto

Kiinteä hinta auttaa kun tarvitset nopeasti printit messuille tai mainoksen someen.

Joskus saattaa olla hyvinkin epämääräistä mitä graafinen suunnittelu maksaa kun tilataan ammattilaiselta nopea messuesite. Tai kampanjakuvitus seuraavaa sesonkia varten verkkosivuille ja somealustoille. En innostu tarjouskilpailuista, ja mielestäni ihan jokaisesta pikkujutusta ei tarvitsisi kysellä tusinalta toimijalta arvalla heitettyjä tarjouksia — tietäen, että hinta tulee olemaan tälläkin kertaa aivan eri kuin sille edelliselle kysyjälle.

Minä toimin eri tavalla. Toteutan toiveitasi vastaavan työn, ja mahtuessaan jotakuinkin paketin työtunteihin se maksaa tälläkin kertaa tismalleen saman, tarkan hinnan.

Ja tottakai, jos tarvitset lisäksi jotakin ekstraa, kuten copywriting-tekstisuunnittelua tai työn valmiiksi nopeutetulla aikataululla, kaikki onnistuu.

Halutessasi saat myös kustomoidun tarjouksen. Tämä palvelupaketti antaa kuitenkin helposti suunnan, jotta voit luoda projektistamme objektiivisen näkemyksen ilman aikaa vieviä kysymys-vastaus-odotteluja. Laita viestiä!

Graafinen suunnittelu erillisenä palveluna, mitä mellevin ratkaisu.

Niille, joilta löytyy koodarit omasta takaa, tuskin on tarvetta kokonaiselle sivupaketille. Pystyn silti tarjoamaan teille laadukasta palveluani, mikäli koodarinne ei koe graafisen suunnittelun osa-aluetta omakseen. Silloin tämä paketti on suorastaan täydellinen ratkaisu, jolla saavutetaan kutkuttavan upea lopputulos!

Yli viisitoista vuotta itsekin verkkokauppoja sekä sivustoja toteuttaneena ymmärrän jotakin sen puolen lainalaisuuksista.

Osaan siis tehdä sivustonne koodaajalle tarvittavat kuvat valmiiksi oikeilla värimäärittelyillä ja tarkkuuksilla. Kuohkean lookin lisäksi ne asettuvat uomiinsa naps vain, ja myynti voi alkaa!

Tiesitkö: Voit tilata myös pelkän verkkosivuston ulkoasun, jonka oma koodarisi saa helposti asennettua.

Selvänäkijä Anitta Jemai
Board Game Hell
Jyväskylän Autoline Oy
Pirkanmaan Laatuputki Oy
Inshop Digital Oy
Blues Angels Ry
Teidänkin logonne tähän?
Selvänäkijä Anitta Jemai
Board Game Hell
Jyväskylän Autoline Oy
Pirkanmaan Laatuputki Oy
Inshop Digital Oy
Blues Angels Ry
Teidänkin logonne tähän?

Ainoastaan vehkeideni koko vetää vertoja silmieni kauneudelle.

Toimistosta löytyy myös Canonin A2-suurkuvatulostin jolla onnistuu pienemmät printit ja erikoistarpeet kuvankäsittelyineen. Erikoistarpeita on monenlaisia. Yksi voi olla vaikkapa sen vihdoinkin eläkkeelle jäävän tympeän mulkun kehystetty tervemenoa-valokuva firman graafisella ilmeellä viimeisteltynä. Tai erä uniikkeja lanseeraustilaisuuden kutsukortteja arvokkaalle paperille painettuna. Laadukas toteutus rakentaa mielikuvia.

Ei ole sattumaa, että ammattivalokuvaajat maailmalla käyttävät samaista Canonin lippulaiva-printteriä myyntikuvillensa, sillä 12-värin järjestelmä takaa huippulaadukkaan työnjäljen. Itsekin toteutan sen kanssa tuotteita joita myyn likimain jokaiseen maailmankolkkaan.

Mikäli koet tarvetta pienille tulostustöille, keskustelen asiasta mielelläni tarkemmin. Lähetä viesti. Tällä hetkellä korkealaatuisia paperivaihtoehtoja löytyy hyllystä heti, muun muassa:

  • Satiinipintainen Canon Instant Dry Photo Paper 260g/m2
  • Canon Photo Paper Pro Premium Matte 210g/m2
  • Canon Matte Coated Photo Paper 90g/m2
  • Canon Double Sided Matte Photo Paper 240g/m2
  • Canon Matte Photo Paper 170g/m2
  • Erikoismateriaaleja, mm. Kraft Paper, Vellum, ym.