Digitoimisto Olbedesign

OLBEDESIGN

GiraffeTM

mycashflow-verkkokauppa

3295,00EUR

+ arvonlisävero

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

VERKKOKAUPPA

 • — Oma .fi-verkkotunnus (12kk)
 • — Olbedesign Korjaustakuu (12kk)
 • — Graafinen suunnittelu
 • — Tarvittavat rekisteröinnit
 • — Asennus käyttövalmiiksi
 • — Rajoittamaton sivumäärä
 • — Tekninen hakukoneoptimointi
 • — Oma tuttu yhteyshenkilö
 • — Sosiaalisen median liitännät
 • — Google Analytics™ -asennus
YHTEENSOPIVAT LISÄPALVELUT
KOSKA YRITYSSIVUSTOILLA TARVITAAN IHANIA TARINOITA

Rasvainen tiistai

Antero on alan miehiä. Hyllyt täynnä lyhyttä ja pitkää — filmejä nimittäin. Antero on kyllästynyt pyörittämään pelkkää nuhjuista videovuokraamoa. Jatkossa hän haluaa menestyä myös välinekauppiaana. Se on tätä päivää.

Miehellä on tuttu ongelma. Se on sama kuin muillakin kaltaisillaan: kivijalkaliikkeessä poikkeaa aktiivisemmin ainoastaan ne pari arveluttavaa takahuoneen mehustelijaa.

Samaan aikaan letkeimmät paksiveijarit tilaavat hassuttelukutsujensa varustuksen rennosti verkosta. Anteronkin on siis oitis siirryttävä nettiin. Mutta miten? Hän ei osaa.

Sitten hän sen oivaltaa: on löydettävä joku ennakkoluuloton, taidokas suunnittelija joka toteuttaa hänelle ammattimaisen verkkokaupan! Mutta minkälainen se on?

Takahuoneesta kömpivä Repa tietää kertoa, että hommaan voisi soveltua parhaiten tuo nykyaikainen MyCashflow-verkkokauppa, jossa maksunapitkin on sisällytetty samaan kuukausimaksuun. Eri kieliversioitakin tuetaan. "Sellaisen kun saisi!", parahtaa Antero. "Ja laskut talonmiehen nimelle."

Tarina on kuvitteellinen ja yhteydet tosielämään ovat täysin sattumanvaraisia. Mikäli tunnistat itsesi ja haluat nimesi vaihdettavan, ota yhteyttä!

"Jos et pysty selittämään asiaa selvästi, et tiedä siitä tarpeeksi."
— Albert Einstein

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

"Olen asioinut Olbedesignin kanssa pitkin matkaa erilaisten projektien tiimoilta, ja yhteistyö on aina ollut sujuvaa ja luotettavaa."
— Liisa Tuimala, Nouseva Myrsky

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

Olbedesign on MyCashflow-verkkokaupan sertifioitu suunnittelijakumppani. Yritykseni on siis hyväksytty toteutettujen asiakastöiden perusteella kumppaniksi.

Näin ollen pystyn tarjoamaan parempaa palvelua verkkokaupan taustahallintaan, tukipalveluun ja ongelmien ratkaisuun liittyen. Kaikki nämä onnistuvat vikkelästi.

Olbedesignin kautta tilattuna merkitsen itseni kauppasi tekniseksi yhteyshenkilöksi tilauksen yhteydessä.

Tämä tarkoittaa sitä, että selvittelen pulmia puolestasi, jos sellaisiin koskaan törmäät. Ja tarvittaessa jatkan vielä MyCashflow'n oman henkilökunnan kanssa. Näin sinä voit jatkaa sillä aikaa omia töitäsi.

"Hieno homma, että teit näin nopeasti!"
— Timo Sahlsten, Pasteboard

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

QUALITO

qual·i·to

Laatumielikuva on vaistonvarainen ja hyvin mielenkiintoinen juttu. Siihen riittää vain sekunnin sadasosa kun aivosi tekevät päätöksen näkemästäsi. Eli onko kyseessä laatua vaiko silkkaa scheissea.

Testaa itse: Millainen laatumielikuva sinulle tuli kun tälle sivustolle saavuit? Huokuuko sivustostani enemmän käsityön tuskaiset tunnit vaiko ilmainen valmispohja?

Kuulisin mielelläni vastauksesi.

Etenkin silloin, kun myyt vähänkään hintavampaa tuotetta tai palvelua, kannattaa harkita ihan tosissaan ammattilaisen palkkaamista yrityksen imagoa ja brändiä luomaan.

Jos firmasi nettisivut ovat halvat ja ruppanat, todennäköisesti saat asiakkaiksesikin vain niitä kaikkein piheimpiä mulkkuja hintatietoisimpia kuluttajia. Mietipä sitä. Pohdin tätä laatuasiaa aikanaan myös blogissani.

“Ette voi ikävystyttää ihmisiä ostamaan.”
— David Ogilvy

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

CASHFLOW

cash·flow

Mikäli olet luonteeltasi sairaalloisen epäileväinen, etkä todellakaan uskalla luottaa kehenkään, haluat ehkä hoitaa itse myös verkkokaupan tilauksen.

Sanonpahan vain, että se hoituu myös minun kauttani erittäin helposti, mutta minkäs minä sille voin, jos olet noin saakelin jääräpäinen tapaus.

Noh, onneksesi olen tosi kiva. Ja vieläpä MyCashflow-verkkokaupan jälleenmyyjä. Pystyn siis auttamaan sinua kuitenkin.

Jos todella olet päättänyt osaavasi itsekin, olen voimaton. Mutta, ole hyvä, tässä sinulle silti MyCashflow-alennuskoodi kauppasi perustamista varten: "PROMO-3398"

Valitse pakettisi ja syötä yllä oleva koodi ilman lainausmerkkejä MyCashflow-verkkokaupan tilauslomakkeessa siihen kampanjakoodi-kenttään ja saat 14 päivän kokeilujakson lisäksi ensimmäisen kuukauden täysin veloituksetta. Jipii!

"Kyllä, silmä lepää. Näyttää tosi hyvälle."
— Jaakko Wilenius, Inshop Trading Oy

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

BRANDO

bran·do

Usein olen kuullut huudahdettavan "Kyllä kuule se toiminnallisuus tulee ennen ulkoasua!" Yleensä huutelijat kohentelevat samalla silmälaseja nenällään. Tästä on melkeinpä kaksi koulukuntaa. Toisille ei ole niin ulkonäöllä merkitystä, kunhan toimii.

Itse kuulun siihen toiseen. Väitän, että käytettävyydessään rujompi ulkoasu ei edusta hyvää suunnittelua — päinvastoin.

Tämä erottaa brändin ja bulkkituotannon. Massasta erottuvan, kiinnostavan esillepanon avulla saadaan tarjonta todella kukoistamaan, olipa se sitten perushyödykettä tai erikoispalvelua.

Käytkö itse mieluummin kahvilla koneöljyn katkuisella Essolla vaiko ihanan idyllisessä perheleipomon maalaiskahviossa, jossa kanat kotkottavat ja kilit pökkivät toisiaan?

"Ei kait nyt yhden kuvan vaihtaminen voi kestää 5 min kauempaa ???"
— Erään varsin lyhytaikaisen asiakkaan näkemys kuvankäsittelystä

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

UPGRADO

up·grado

Responsiivisuus. Tuo sanakarmeus, joka tarkoittaa siis erilaisille mobiiliruuduille mukautuvaa verkkosivustoa, on mahdollista suunnitella myös sinun kauppaasi. Tämä tosin maksaa vähän ekstraa. Ja tulee tietää ennen tilausta.

Oletko sinä valmis maksamaan asiakkaidesi monipuolisesta käyttökokemuksesta?

Mobiiliin mukautuvassa suunnittelussa on otettava huomioon kymmeniä eri asioita sekä muokattava aika rajulla otteella monia MyCashflow'n ominaisuuksia.

Paitsi että tämä vie aivan perkeleesti aikaa, on se myös huomattavasti haastavampaa työtä peruskauppaan verraten. Mutta se kyllä kannattaa, maksoi mitä maksoi.

"Jeeeeeee! Ja ihan super kiitos! Esimerkillistä hommaa!"
— Sara Sievinen, BoomBody

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

DROPBOX

dro·p·box

MyCashflow-verkkokauppa tukee suuriakin kuvatiedostoja. Ostajat kiinnostuvat enemmän tuotteista, joista näkee korkealaatuisen kuvasuurennoksen.

Korkeatarkkuuksiset kuvat ovat suuria tiedostoja. Usein sähköposti yskii jo ennen kuvien lähettämistä.

Tähänkin on onneksi olemassa helppo ratkaisu: aloita pilven käyttö. Pilvessä kaikki materia lakkaa olemasta rasite.

Ehkä suosituin pilvipalvelu on Dropbox. Mikäli et ole palvelua vielä käyttänyt, ole hyvä, tässä kutsukoodi, jolla saat itsellesi myös huikeat 500Mb extratilaa: "OOBbpQ77"

Tosin, mikäli tiedostosi sisältävät yhtään arkaluonteisempaa materiaalia, kuten julkkisten nakukuvia tai hallituksen tiedusteludokumentteja, kannattaa ehkä harkita ennemmin suomalaista vastinetta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä raikkaaseen ja yhtenäiseen lopputulokseen sekä yhteistyöhön Ollin kanssa.”
— Anneli Koivu, Koivun Tyrnitila

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

SAFETO

safe·to

MyCashflow-verkkokauppa poikkeaa muista paketeistani siten, että pystyt itse hallinnoimaan kauppaa. Sen ylläpidosta vastaa kajaanilainen Pulse247 Oy.

Koska merkitsen heti itseni tekniseksi tueksesi, on sinulla kaksi auttavaa tahoa turvanasi, mikäli pulmia ikinä ilmenee.

Myös verkkokauppasi maksu- ja postitusjärjestelmistä huolehtivat siihen erikoistuneet ammattilaiset. Tämä takaa kaupan varman toiminnan tauotta.

Voit siis kiskoa sitä Piña Coladaasi ihan nakkena kaikessa rauhassa altaan reunalla — asiakkaittesi ostokset hoituvat itsellään.

"Traveling — it leaves you speechless, then turns you into a storyteller."
— Ibn Battuta

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

PHOTO

pho·to

Verkkokauppa tarvitsee ehdottomasti laadukkaat kuvat tuotteiden esittelyyn.

Mikäli et saa valmiita kuvia valmistajalta, eikä se oikein luonnistu itseltäkään, voimme toki sopia lisäpalveluna myös valokuvauksesta.

Kuvaukset hoidetaan ammattitason digijärkkärillä. Tai, jos sisäinen hipsterisi polttelee, myös instant-valokuvaus onnistuu aivan ehdalla Polaroid- tai Lomo'Instant-pikakameralla!

Kuvauspalvelussani on tyytyväisyystakuu.

”Kiitos tosi paljon, ihmiset on tykänny ja kehuneet. Eräs kommentti: toi on ihan oikean kaupan näköinen.”
— Pirjo Saarinen, Knitting Wolf

MyCashflow-verkkokauppa | Olbedesign Giraffe

EXPANDO

ex·pan·do

Toisinaan asiakkaan tarve on laajempi kuin pelkkä verkkokauppa, jossa tuotteet esitellään.

Toiset haluavat ylläpitää blogia, toisille tärkeintä on Google Maps™ -kartta ja hieman perusteellisempi yritysesittely.

Mutta, totuuden nimissä kerrottakoon, että vaikka MyCashflow-verkkokauppa hoitaa tuotteiden kanssa puljaamisen varsin mallikkaasti, erillisen sisällön liittäminen voi joskus olla hankalaa.

Tästä syystä saattaa olla perusteltua ottaa lisätilauksena myös kotisivut yritykselle.

Tämä paketti sisältää Olbedesign Agama™ -kotisivutilan jo valmiina. Sen myötä saat yrityksen omalla verkkotunnuksella hyvän sähköpostin. Eikä ole iso askel tilata siihen vielä pieni esittelysivu oheen. Sellainen on vielä nykyäänkin aikas kova juttu. Suosittelen.

Kerro sinä kutkuttava tarpeesi, minä kerron, mikä siihen auttaa.

VERKKOKAUPPA

 • — Oma .fi-verkkotunnus (12kk)
 • — Olbedesign Korjaustakuu (12kk)
 • — Graafinen suunnittelu
 • — Tarvittavat rekisteröinnit
 • — Asennus käyttövalmiiksi
 • — Rajoittamaton sivumäärä
 • — Tekninen hakukoneoptimointi
 • — Oma tuttu yhteyshenkilö
 • — Sosiaalisen median liitännät
 • — Google Analytics™ -asennus
YHTEENSOPIVAT LISÄPALVELUT

No worries

Olbedesign tunnetaan kylillä ihanan selkeästä ja mukavasta palvelusta. Minä en viisastele. Päinvastoin.

Vaikka et ihan se penaalin kaikkein terävin kynä olisikaan, minä kyllä väännän hankalat asiat sinullekin rautalangasta. Olen nimittäin todennut sen säästävän meidän molempien työaikaa kun olemme samalla aaltopituudella heti.

Eli ei hätää, minä neuvon kyllä joka käänteessä. Tiedän, että nämä ovat vähän jännittäviä asioita, mutta olet onneksi juuri saapunut minun erikoisosaamisalueelleni. Olet kiva.

 
Täältä saat verkkosivustoja, jotka näyttävätkin joltain. Päätuotteeni ovat laadukkaat kotisivut yritykselle — joskaan ei ihan kaljakeissin hinnalla.
Tampere
Finland