Digitoimisto Olbedesign

OLBEDESIGN

CrocodileTM

laadukkaat kotisivut yritykselle

2395,00EUR

+ arvonlisävero

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

PREMIUM-SIVUSTO

 • Olbedesign Agama Pro™ (12kk)
 • — Oma .fi-verkkotunnus (12kk)
 • — Olbedesign Korjaustakuu (12kk)
 • — Graafinen suunnittelu
 • — Sivuston koodaus
 • — Mobiilioptimointi ("Responsive")
 • — Tarvittavat rekisteröinnit
 • — Asennus käyttövalmiiksi
 • — Sähköpostin käyttöönotto
 • — Tuttu yhteyshenkilö
 • — Useita sähköpostilaatikoita
 • — Yhteydenottolomake
 • — Rajoittamaton sivumäärä
 • — Tekninen hakukoneoptimointi
 • — Google Analytics™
YHTEENSOPIVAT LISÄPALVELUT
KOSKA JOKAISELLA YRITYSSIVUSTOLLA TULEE OLLA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIITA TARINOITA

Mehukasta kierrätystä

Kirsti-Kullervo on touhukas likka. Hän oivalsi jo taannoin, että myymällä käytettyjä vaatteitaan hän voisi tienata hieman sivutuloja opintojansa siivittämään.

Kirstin piti enää vain keksiä, millä tavoin hän niitä myisi. Tai miten asiakkaat hänet ylipäätään löytäisivät. Kirppareille hänellä oli porttikiellot poikineen — verkkokauppa-firmoista puhumattakaan. ”Käyttöehdot sitä tätä blaablaa…” Hän ei koskaan jaksanut kuunnella loppuun mitä aroilla, solmioitaan oikovilla nörttipojilla oli sanottavanaan.

No, fiksuna likkana hän ounasteli että omat, laadukkaat kotisivut saattaisi olla ratkaisu. Koska markkinointikin on netissä verrattain edullista, kaikki tienatut voitot päätyvät suoraan hänen nahkaiseen kukkaroonsa.

Kirsti-Kullervo ryhtyikin selvittämään siltä seisomalta, mistä helpoiten saa laadukkaat kotisivut yritykselle myydä käytettyjä vaatteitansa. Sivustolle tulisi mahtua paljon tietoa. Ja kaikkia ihania kuvia.

Lopulta hän löysi tekijän kotisivuilleen ja nyt hänellä on oma verkkosivusto, jonka avulla kauppa luistaa ja opinnot saavat sitä pientä tarvitsemaansa lisäpontta.

Ei tarvita edes varsinaista verkkokauppaa, sillä maksut hoituvat nimettömästi bitcoineina. Eikä hän niiden japanilaissetien kanssa muilla tavoin halua kauppaa käydäkään. Ajatuskin puistattaa.

Tarina on kuvitteellinen ja yhteydet tosielämään ovat täysin sattumanvaraisia. Mikäli tunnistat itsesi ja haluat nimesi vaihdettavan, ota yhteyttä!

"Pirteä ja raikas ei tule kyllä mun mieleen. Lähinnä kylmä, asiallinen ja tekotaiteellinen. Hyi."
— Asiakkaan taustajoukkojen vahva näkemys varhaisesta luonnoksesta

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

"Vielä kerran Olli, jälki on erinomaista :-)"
— Mika Lyly, Chilifest Finland

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

SEXUAL

sex·u·al

No onhan se nyt aika pornoa vinkata baarissa misuille, että tuli tilattua uudet nettisivut firmalle. Laadukkaat kotisivut yritykselle kuin yritykselle laittaa irmoilla tossut pyörimään jalassa.

”Ooh! Niin onx sul siis ihan omat nettisivut? Awww! Lähetääx teille? LOL!”

Usko pois, kuoma. Tämä paketti saa aikaan juurikin tuon reaktion aina, kun kerrot siitä.

Ja jos ei muuten meinaa herralle herua, laitetaan tilaukseen vielä ne superkuumat, laadukkaat Olbedesign Meerkats™ -käyntikortit. Siitä eteenpäin toistaan hunajaisemmat neitokaiset ovat vallassasi.

"Great portrait"
— "Lazy Desperados", 500px.com

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

PREDATOR

pred·a·tor

Tunnetko sen sykkivän sisälläsi? Tuon oudon, viekoittelevan, pakonomaisen tarpeen tietää ja tarkkailla miten asiakkaasi juuri nyt tekevät päätöksiään? Missä he ovat, mitä he tekevät, minne he aikovat ja mitä heillä on yllään?

Älä huoli, ystävä. En minä sinusta kerro kenellekään. Minä kyllä tiedän. Tarkkailen itsekin sinua ja käyttäytymistäsi sivustollani juuri tälläkin hetkellä. Ole ihan rennosti, totut siihen pian.

Tulit oikeaan paikkaan. Täällä sinua ymmärretään. Minä kyllä tyydytän arveluttavat tarpeesi asentamalla sivustollesi myös Google Analytics™ -työkalun, jolla seuraat asiakkaiden käyttäytymistä helposti ja hauskasti.

Ja sitten jos oikein tosissaan haluat kehittyä, kysy lisäpalvelutilauksena vielä Hakukoneoptimointisuunnitelma ja tehdään homma kunnolla. Se tosin vaatii aikaa, työtä ja rahaa. Mutta se kannattaa.

"Nyt näyttää kotisivut oikealta ja lasku siltä miltä pitääkin. Kiitoksia!"
— Juhani Salonen, Juhana Tampere Oy

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

INSPIRATIO

in·spi·ra·tio

Meistä jokainen fiilistelee eri asioita. Se, mikä tekee sinun sivustostasi erityisen, on pitkälti omaa ansiotasi. Pääset valitsemaan tyylisuuntausta, ideoita ja toiminnallisia jippoja. Siis kaikkea sitä, mikä tekee juuri sinun yrityksestäsi erityisen kiinnostavan.

Heti alkutapaamisessa käymme läpi sinun alustavia ajatuksiasi sivustosta.

Kannattaa etsiä jo valmiiksi erilaisia sivuja, inspiroivia kuvia, materiaaleja, musiikkia – ihan mitä tahansa mikä luo juuri sitä tunnelmaa jota haet.

Ja, jotta onnistumme saavuttamaan toivomasi tunnelman, pääset mukaan ulkoasun luontivaiheessa arvioimalla erinäisiä vaiheita. Asiakkaani ovat tällä tavoin saavuttaneet unelmansa.

"Kovaa tekstiä ja suunnittelua!"
— Niilo Nieminen

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

BUREAU

bu·reau

Jokainen suomalainen rakastaa jämptiä byrokratiaa. Jokainen.

Tästä syystä sinäkin saat sivustollesi ihka oman lomakkeen, joka lähetetään sähköpostiisi täytettynä. Tiedot pysyvät etukäteen määritellyssä formaatissa ja niiden arkistointi helpottuu.

Tietenkään kaikki eivät tarvitse sitä tavallista tarjouspyyntölomaketta. Toisille tärkeämpi saattaa olla kenties kustomoitu ilmoittautumis- tai rekrylomake.

Huomioin erityistarpeesi jo tilauksen alkuvaiheessa parhaani mukaan. Koska, hei, olet sen arvoinen.

Kotikutoisia valokuvia, itse näprättyä koodia — ah, niin ihanan ysäriä!
Lienen vähän tyhmä, kun en copypastennut valmista

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

QUALITO

qual·i·to

Laatumielikuva on vaistonvarainen ja hyvin mielenkiintoinen juttu. Siihen riittää vain sekunnin sadasosa kun aivosi tekevät päätöksen näkemästäsi. Eli onko kyseessä laatua vaiko silkkaa scheissea.

Testaa itse: Millainen laatumielikuva sinulle tuli kun tälle sivustolle saavuit? Huokuuko sivustostani enemmän käsityön tuskaiset tunnit vaiko ilmainen valmispohja?

Kuulisin mielelläni vastauksesi.

Etenkin silloin, kun myyt vähänkään hintavampaa tuotetta tai palvelua, kannattaa harkita ihan tosissaan ammattilaisen palkkaamista yrityksen imagoa ja brändiä luomaan.

Jos firmasi nettisivut ovat halvat ja ruppanat, todennäköisesti saat asiakkaiksesikin vain niitä kaikkein piheimpiä mulkkuja hintatietoisimpia kuluttajia. Mietipä sitä. Pohdin tätä laatuasiaa aikanaan myös blogissani.

Joskus on mentävä ihan reippaasti äärimmäisyyksiin erottuakseen massasta.
Miksi edes nähdä vaivaa pliisun brändin vuoksi?

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

DROPBOX

dro·p·box

Tämä onkin sitten jo sen mittaluokan sivusto, että käytettävää materiaalia saa alkaa kärrätä pian aasin voimin. Totuus on, että laadukkaat kotisivut vaativat aina laadukkaat kuvatiedostot. Ne ovat suuria.

Aika usein pelkkä sähköposti yskii jo ennen tiedostojen lähettämistä.

Tähänkin on onneksi olemassa helppo ratkaisu: aloita pilven käyttö. Pilvessä kaikki materia lakkaa olemasta rasite.

Ehkä suosituin pilvipalvelu on Dropbox. Mikäli et ole palvelua vielä käyttänyt, ole hyvä, tässä kutsukoodi, jolla saat itsellesi myös huikeat 500Mb extratilaa: "OOBbpQ77"

Tosin, mikäli tiedostosi sisältävät yhtään arkaluonteisempaa materiaalia, kuten julkkisten nakukuvia tai hallituksen tiedusteludokumentteja, kannattaa ehkä harkita ennemmin suomalaista vastinetta.

"Nettisivuista on tullut paljon kehuja, kiitos yhteistyöstä!"
— Laura Nieminen, Korjausompelimo Muoditar

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

HUMANO

hu·man·o

Käsityöllä on aina oikea vastuuhenkilö.

Lähtökohtaisesti käsintehdyt tuotteet mielletään laadukkaammiksi kuin Kiinassa tuotettu bulkkiroska. Olen pohtinut syitä miksi näin on, ja todennut, että useimmat käsityöläiset työskentelevät omissa nimissään. Näin ollen heidän on pyrittävä jatkuvasti entistä parempiin suorituksiin.

Käsityöläinen elättää itsensä vain laadulla. Ilman sitä ei ole mitään. (Kotisivu)tehtaissa ei sellaisia mietitä. Kunhan fyrkka virtaa.

Miellän itseni digiajan käsityöläiseksi. Käsityönä koodatut kotisivut vaativat pilkuntarkkaa toteutusta ja ongelmien ratkaisua, joihin ei valmispohjien parissa vaivauduta. "The Devil is in the details", sanovat. Otan myös vastuun työstäni.

Tästä syystä Gazelle™, Crocodile™ ja Giraffe™ -paketeissani on korjaustakuu.

Se tarkoittaa, että korjaan veloituksetta omat mokani. En tosin sinun mokiasi, jos olet mennyt koodia ropeltamaan, retku.

Brändäyksen pyhä kolminaisuus: Halpa / laadukas / nopeasti valmis.
Mitkä kaksi sinä valitset? Kolmas ei toteudu.

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

TECHNICO

tech·nico

En tuhlaa aikaasi joutavilla teknisillä muka-näppärillä ilmauksilla, termeillä ja lyhenteillä, kuten HTML5, PHP tai "responsiivisuus". Ketä ne kiinnostavat?

Totean ainoastaan, että Olbedesignin laitteistot, ohjelmistot, osaaminen ovat tätä päivää. Ja asiakaspalvelu mukava.

Harvempi asiakas oikeasti haluaa tietää niistä nettisivujensa koodikirjaimista hevon v...ähänkään mitään. Silti useimmat digitoimistot oksentavat sivuilleen alan kaikki typerät erikoistermit ja jargonin.

Minä olen sitä mieltä, että jargoni tuhlaa vain meidän molempien tehokasta työaikaa. Sinä kun haluat ainoastaan tietää, onnistuuko työ vai ei.

"Suomalainen, numeroilla mitattava tehokkuusajattelu ei kestä kriittistä tarkastelua millään elämänalueella."
— Professori Jaana Erkkilä, Yle 27.10.2014

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

UPDATO

up·dato

Ouh. Luulitkos, että nyt löysit parhaat kotisivut, mitä netissä mainostetaan? Saivatko nuo vaahtokarkin makuiset mainospuheeni sinut uskomaan niin?

No, kyllähän nämä sen verran laadukkaat kotisivut on, että toki tusinan kilpailijaa voittavat mennen tullen, mutta ainahan se yksi pieni "mutta" tarvitaan lopuksi.

Ja se pieni "mutta" on se, että et pysty oletuksena päivittämään sivustoa itse. Vaan miksipä maksaisit sellaisista palveluista kuukausihintaa, sillä vain harvat sivustot oikeasti päivittyvät viikoittain. Seuraavaksi kerron miten itse koen tämän tavan paremmaksi:

a) Paras juttu on se, että päivitys- ja muutostyöt tulee hoidettua taatusti ammattitaidolla. Ja jos ongelmia ilmenee työn aikana, nekin saadaan fiksattua samalla kertaa. Sinun ei siis enää tarvitse sietää mahtumattomia tekstipalstoja tai nettiin sopimattomia kuvakokoja.

b) Ja päivitys on siltikin tosi helppoa. Pikainen sähköposti vain ja hommat hoituvat. Myös ilmeen freesaus tai muut pienet muutostyöt onnistuvat samaan rahaan.

c) Lisäksi voin tarvittaessa oikolukea tekstit parhaani mukaan, joita sivustollenne ollaan päivittämässä — tuplavarmistus siis!

♪ And it burns, burns, burns, the ring of fire... ♪
— "The Ring of Fire", Johnny Cash

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

MAXIMUM

max·i·mum

Mikäpä olisikaan sen mukavampaa kuin vertailla saunailloissa kollegojen kanssa verkkosivustojen kokoa. Siinä mitataan, kenellä on suurin ja paras.

Tilaamalla Olbedesign Crocodilen™ olet jo vahvoilla. Tämä palvelupaketti sisältää kaiken, mitä lapsena toivoit.

Voin luvata, että ne kekkulit, jotka menivät halvimmalla siitä, missä aita on matalin kotisivukonesivuineen, kalpenevat käsin työstetyn esityksesi edessä.

Ja kun lisätään pakettiin vielä ehta mobiiliskaalaus, näkyvät sivut myös puhelimesta siellä saunan takana.

"Olbedesign on suunnitellut ja toteuttanut hahmoni Sheilan nettisivut sekä mainosmateriaalin graafista ilmettä. Olen ollut todella tyytyväinen Olbedesignin palveluun."
— Antti Taipale, Viihdetaitelija Sheila

Laadukkaat kotisivut yritykselle | Olbedesign Crocodile

SIDEKICKO

side·kick·o

Ja kun kerran laadukkaat kotisivut on viimein tilauksessa, miksei niitä sitten promottaisi ihan kunnolla kaikkialla?

Laitetaan samaan pakettiin vielä hyvät Olbedesign Meerkats™ -käyntikortit ja johan maistuu yrityksen esittelykin!

PREMIUM-SIVUSTO

 • Olbedesign Agama Pro™ (12kk)
 • — Oma .fi-verkkotunnus (12kk)
 • — Olbedesign Korjaustakuu (12kk)
 • — Graafinen suunnittelu
 • — Sivuston koodaus
 • — Mobiilioptimointi ("Responsive")
 • — Tarvittavat rekisteröinnit
 • — Asennus käyttövalmiiksi
 • — Sähköpostin käyttöönotto
 • — Tuttu yhteyshenkilö
 • — Useita sähköpostilaatikoita
 • — Yhteydenottolomake
 • — Rajoittamaton sivumäärä
 • — Tekninen hakukoneoptimointi
 • — Google Analytics™
YHTEENSOPIVAT LISÄPALVELUT

No worries

Olbedesign tunnetaan kylillä ihanan selkeästä ja mukavasta palvelusta. Minä en viisastele. Päinvastoin.

Vaikka et ihan se penaalin kaikkein terävin kynä olisikaan, minä kyllä väännän hankalat asiat sinullekin rautalangasta. Olen nimittäin todennut sen säästävän meidän molempien työaikaa kun olemme samalla aaltopituudella heti.

Eli ei hätää, minä neuvon kyllä joka käänteessä. Tiedän, että nämä ovat vähän jännittäviä asioita, mutta olet onneksi juuri saapunut minun erikoisosaamisalueelleni. Olet kiva.

 
Täältä saat verkkosivustoja, jotka näyttävätkin joltain. Päätuotteeni ovat laadukkaat kotisivut yritykselle — joskaan ei ihan kaljakeissin hinnalla.
Tampere
Finland