Yrityksen näkyvyys Facebookissa, ohjeet faneille

Fanittamiesi sivujen päivitykset Facebookissa eivät näy ja kuulet niistä vasta kavereilta?

Kuten olet ehkä huomannut, Facebook on muuttanut toimintaansa jälleen. Siinä ei sinänsä ole mitään uutta tai ihmeellistä. Mutta tällä kertaa päivitys kirpaisee enemmän kuin yleensä, erityisesti yrityksiä ja erilaisia fanisivuja.

Tästä eteenpäin yrityksen näkyvyys Facebookissa on hyvin epävarmaa. Päivitykset tavoittavat enää murto-osan Tykkääjistä, joten mikäli haluat jatkossa saada näkyviin seinällesi edes jotakin Olbedesign-päivityksiä, alla ohjeet.

 

Ohjeet kuinka saat seinällesi näkyviin edes suurimman osan Olbedesignin päivityksistä Facebookissa:

// EDIT 01/2014: Ohje päivitetty nykyistä Facebookia varten!

  1. Avaa Olbedesignin Facebook-sivu.
  2. Etsi pääkuvan alta Tykätty-nappi (tai Tykkää, jos et vielä ole fani).
  3. Klikkaa Seurataan-nappia, jotta saat päivitykset etusivullesi näkyviin.
  4. Valmis! Nyt pitäisi näkyä useimmat päivitykset.
facebook-2014
Lisäoptiot halukkaille:
  1. Jos haluat julkaisuista ilmoituksen yläpalkin punaisena huomiokuvakkeena, merkitse myös ”Saa ilmoitukset” -kohta:
  2. Jos haluat lisätä Olbedesignin listoihisi, valitse oikeanpuolimmaisesta ”hammasratasnapista” ensimmäinen kohta, eli Lisää kiinnostuksesi kohteiden listaan…
  3. Valitse listan nimi, jonne haluat lisätä sivun.
  4. Valmis!

 

Saattaa jopa toimia

Tämäkään kikkailu ei vielä varmista näkyvyyttä, vaan luo vain keinotekoista mielenrauhaa. Olen kuullut joiltain Olbedesignin tykkääjiltä, etteivät uutiset näy siltikään vaikka kuinka haluaisivat. Veikkaankin, että tämä on todennäköisesti vain yksi pykälä kohti täydellistä maksullista näkyvyyttä, ainakin fanisivujen osalta.

Jännä juttu muuten, etten edes itse Olbedesign-sivun omistajana näe sivuni päivityksiä seinälläni. Kiitos, Facebook.

 

// EDIT 01/2014: Facebook on jo kauan sitten siirtynyt lähes täysmaksulliseen näkyvyyteen yrityssivujen päivitysten suhteen. Eli kannattaa klikkailla kaikki ohjeessa mainitut namiskat ja seurata vaikka vielä lisäksi uutta Some-sivua täällä blogissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.