Yrityksen blogi on viimein uudistunut

Geneerinen Pr*spekti — voiko yrityksen blogi olla juuri typerämmin nimetty?

On tullut aika uudistua ja pelkistää. Lopetin siis turhat mainosmiesten bullshitit ja tästedes tämä uusvanha blogini kulkeekin jatkossa vain tylsästi nimellä ”Olbedesign Blogi”. Vanha nimi tosin näkyy kuvien vesileimoissa ja mahdollisesti satunnaisesti siellä täällä, joten halutessasi voit mieltää sen yhä blogin nimeksi.

Hyvä hetki uudistua

Nyt on sopiva hetki uudistua muutoinkin, sillä olen onnistunut pitämään vähän hengähdystaukoa. Niin ja Olbedesign vietti 6. syntymäpäiväänsä tammikuun lopussa. Eli uudet inspikset, uudet kujeet.

 

yrityksen-blogi-uudistunut-3
Tältä se näytti, vanha blogi. Eikö olekin ällöttävä?

 

Kaksikymmentäviisi tuhatta

Alunperin ajatuksenani oli, että jos nyt silloin tällöin jokusen pienen arkisen huomion hernekeitoista tai Kinder-munista kirjoittelisi ja hyvä niin. Vaan ei, lopulta jutuista kehkeytyikin aika useasti jopa yli tuhannen sanan mittaisia epookkeja!

 

yrityksen-blogi-uudistunut-1
Huh. Se tekee 55 ja puoli sanaa per päivä.

 

Kyllähän tuo reilu 25 tuhatta sanaa kuluneen 16 kuukauden ajalta ylitti odotukseni — etenkin, kun olen pitänyt kirjoitustaukoa viime marraskuusta lähtien. Eli käytännössä kokonaismäärä on kertynyt vain noin vuoden ajalta…

Tätä kirjoittaessani juttuja on kertynyt jo viisikymmentä. Ihan ok.

Pitäydytään valitulla tiellä

En usko jatkossakaan mitään kahden kappaleen heippamoikka-pikaviestejä tänne kirjoittelevani, vaan keskityn julkaisemaan sitten vaikka vähän harvemmin pidempiä tekstejä edes jonkinlaisella taustatyöllä tuettuna. Toivottavasti olet pitänyt lukemastasi tähän asti.

Niitä lyhyempiä päivityksiä löydät Facebook-sivultani. Vielä lyhyempiä Twitteristä.

 

Tarvitaan rakenteellisia muutoksia

Hioin blogin ulkoasua ja käytettävyyttä vielä entisestään. Nyt vanhat kirjoitukset löytyvät erilliseltä arkistosivulta, jotta eivät ole silmiäsi rasittamassa reunapalkissa. Ja päätin jättää nuo sivun reunat itseasiassa täysin tyhjiksi, jotta voit jatkossa keskittyä pelkästään huippuhyvien juttujeni tuumailemiseen.

Uutta on myös Sosiaaliset verkostot -sivu. Se on sivu, jossa sinäkin löysä räkä pystyt seuraamaan Olbedesignin tiedotteita eri palveluissa yhtäaikaa.

Suotavaa toki on, että jos kyseisiä some-palveluita käytät, ryhdyt myös seuraamaan ja fanittamaan ja jättämään kommentteja. Jää muutoin kovin yksipuoliseksi tämä rupattelumme.

 

Silmäkarkkia

Suurin muutos, jonka aiemmat lukijat huomaavat heti, lienee blogin uusittu värimaailma. Nykyinen värimaailma tulee näillä näkymin olemaan vaiheittan myös muissa Olbedesignin yritysilmeen osakokonaisuuksissa vahvasti edustettuna.

Kuten sivupalstojen poistolla, myös uudella värityksellä pyrin keskittämään sinun lukukokemuksesi itse kirjoitukseen ilman häiriötekijöitä. Et sinä kirjaakaan lukiessasi pläräile tarjouskuponkeja sivujen reunoilla.

Kuulen mielelläni palautetta, olenko onnistunut kauniissa ajatuksessani helpottaa lukukokemustasi?

 

”Aaagh, menikö tää jätkä oikeesti poistamaan kaikki ne rekisteröitymiskikkareet?!”

Kyllä vain. Et sinä tarvitse mitään pirun rekisteröitymistä lyhyttä kommenttiasi varten. Anna mennä vaan, vastaa kirjoitukseeni heti siltä istumalta ilman säätämistä! Näin ajatuksesi ydin ei pääse unohtumaan.

Ne teistä, jotka jäivät haikailemaan rekisteröitymistä, olkaa huoleti. Netti on kyllä väärällään paikkoja, jonne voitte rekisteröityä. Itseasiassa ajattelin kirjoittaa tästäkin saatanallisesta aiheesta lähitulevaisuudessa pienen jutun.

Sen verran toki pidän rotia — yritysblogi kun on —, että kaikki kommentit silmäilen läpi. Tämä pääasiassa vain spämmiviestien vuoksi, myös mahdollinen, (järkevä) kriitiikkisi julkaistaan. Eli kaikki palautteet kyllä julkaistaan (ellet erikseen pyydä toisin) ja vastailen niihin samalla parhaani mukaan.

Ja onpa joskus käynyt niinkin, että lukijan palautteesta on syntynyt täysin uusi kirjoitus. Tämän vuoksi toivon sinun jättävän myös sähköpostiosoitteesi. Sitä ei käytetä väärin.

 

Loppusanat uutta alkua varten

Jätän sinut nyt tutkimaan blogin uutta ilmettä ja sisältöä. Yksi uusi, varsin nolo historiikki yrityksen vaiheista edellisen vuosikymmenen alkuvuosista lähtien on lisätty.

Myös suunnilleen kaikki vanhemmat tekstit olen käynyt läpi ja korjaillut ja kommentoinut niitä tarvittaessa. Eli kyllä sinulla puuhaa riittää. Ja muistathan jättää kommentteja, ne pitävät jutut viriilinä jatkossakin.

Kiitos.

 

Yksi vastaus kirjoitukseen
“Yrityksen blogi on viimein uudistunut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.