Aihearkisto: wtf

Olbedesign pilkan kohteena

Olbedesign on joutunut häikäilemättömän pilkan kohteeksi!

Kuten ehdin tästä jo Facebookissa tiedottamaan, posti toi tänään luukusta pienen mysteeripaketin, jonka sisältä paljastui kuvassa näkyvä hahmo — toki sekin erilliseen, edellistäkin mystisempään pakkaukseen silmittömästi paloiteltuna! Kuka on tuo kieroutunut yksilö joka yön pimeinä tunteina pakkaa ja lähettelee tällaisia, pelottavan yhdennäköisiä setämieshahmoja tänne? Kuka on tämä mystiikan viittaan verhoutuva ”Perämies Perälä”, henkilö, joka selvästikin haluaa järkyttää mielenrauhaani jotta työskentelyni häiriintyisi pikku-ukkeleita tusaillessani?

Lue loppuun

Magic Kinder

Vertailevaa sisällönkulutusta

Olen nyt päässyt nauttimaan jokusen viikonlopun Helsingin Sanomien tutustumisjakelusta Aamulehden ohessa. Toisinaan tulee luettua sama uutinen molemmista lehdistä. Niin myös tällä kertaa. Eilen lehdet uutisoivat Reindeerspotting-ohjaajan linnatuomiosta. Juttu sinällään ei ollut mitenkään tavallisesta poikkeava, ja herätti lähinnä tuohtunutta närkästystä Suomen nuorison nykytilasta.

Mutta yksi pieni ”Kinder-kohta” jutussa jätti minutkin sanattomaksi.

Lue loppuun

Maailmanloppu 2012 — Peruutettu toistaiseksi

Meitä on koijattu

Kaikki enteet ja merkit osoittivat uskomattoman tarkasti, että nyt jysähtää. Isosti ja kaikki kerralla. Mutta nyt alkaa kyllä vaikuttamaan huolestuttavasti siltä, ettei sitä suurta pamausta olekaan tulossa tänään. Maailmanloppu 2012 on peruutettu! Ainakin, jos on uutiskanava ABC:tä uskominen.

Jopa Australiassa asti on kaikki yhä mallillaan. Siellä nätit pojat jatkavat letkein rantein huoletonta surffaustaan kultaisten permanenttien lepattaessa vienosti tuulessa. Asiasta kohu-uutisoi tuttuun tapaansa Iltasanomat. Minä tiedän miksi tänään ei natsannut.

 

Lue loppuun

Tuomiopäivä 21.12.2012 [yritetty sensuroida 20.12.]

Loppu on lähellä. Jo Nostradamus aikanaan tiesi, että Tuomiopäivä kun tulee, Idästä nousee ihmiskunnan tuho, ja se tapahtuu hevostellen. Näkijän tiedetään tokaisseen eräänä kuulaana syysaamuna herran vuonna 1555 aamiaispöydässä munaa näpsytellessään seuraavaa:

”From the calm morning, the end will come when of the dancing horse the number of circles will be nine”
— Michel de Nostredame

Lue loppuun