Aihearkisto: valokuvaus

skeletor-cover

Käyntikortit piti kuvata, Skeletor pilasi session!

En tietenkään halua uskoa ensinäkemältä pahaa kenestäkään. En edes sinisistä pikkumiehistä. Tästä syystä uskoin, että pystyisin kuvaamaan upouudet käyntikortit kaikkien aikojen legendan, Universumin Mestarin, itsensä Skeletorin kanssa.

Mutta Skeletor olikin eri mieltä tästä suunnitelmasta. Hänellä oli vain vapaapäivä mielessään.

Lue loppuun

polaroid image

Polaroid-kuvaus on silkkaa pervoilua

I’m not too old for this shit

Olen varmaan ohittamassa jotakin aikuisiän rajapyykkiä, sillä olen alkanut kokemaan taantumusta monissa asioissa. Retroiluvietti on varsin voimakas. Ja nyt se on viimein tapahtunut myös valokuvauksessa.

Nyt, kun sattumalta bongasin myyntifoorumilla alkukesästä ihka-aidon Polaroid Image* -pikafilmikameran, jonka mukana tuli vieläpä pari filmipakkaakin, päästiin ihan ”nextille levelille”.

Lue loppuun

Kesäwau! Katso kuvat!

Uuden kaluston testailua

Nyt en tuhlaa aikaasi tyhjänpulskeilla lässytyksillä. Tämä päivitys sisältää vain muutaman eläinaiheisen valokuvan. Kuvat on otettu Olbedesignin kuvauskaluston uudella Canon 5D Mk III -kameralla, käyttäen apuna keväällä hankittua Sigman objektiivia. Eli vähän on vielä testailun makua tässä kuvasarjassa. En ole vielä näistä sen virallisempaa settiä koonnut, joten nautittakoon ne sekalaisina näin blogin kautta.

Mikäli vihaat yli kaiken koira- ja kissakuvia, parempi jättää tämä juttu tutkimatta. Mitään superihkuja, maidolta haisevia kesävauvakuvia et täältä löydä. Etkä bikinitissikuvia. Pahoittelen.

 

Lue loppuun

Olbedesign Goes Pro — Valokuvaus

Hommataan sitten kerralla kunnolliset ammattilaisten valokuvausvälineet

Vanha, uskollisesti palvellut Canon 40D sai väistyä kun tilalle tuli tämän hetken parhaisiin järjestelmäkameroihin lukeutuva Canon 5D Mark III -kamerarunko. Kyseessä on ihan kelpo vempain ainakin ensimmäisen kuukauden käytön perusteella.

Lue loppuun

Toimistokoira Teppo, 19.3.2012-19.3.2013

Kiintiö-toimistohahmo

Jokaisessa suunnittelutoimistossa tulisi olla joku ulkopuolinen otus järjestämässä aktiviteettia ja irtiottoja työstä. Villeimmissä paikoissa tuon aktiviteettiotuksen virkaa saattaa hoitaa vaikkapa pullantuoksuinen toimistomummo.

Minä en halunnut mitään oudolle lehahtavaa muoria tänne sekavia jokeltelemaan. Meidän talouteemme tuli Toimistokoira Teppo. Ruskea Labradorinnoutaja, joka pikkupentuna pureskeli ja kiusasi minkä hereilläoloajastaan ehti. Siis suoranainen perkele. Nyt viimein iän myötä alkanut sentään olemaan vähän jo tolkkuakin pojan touhuissa.

Tämä veikeä kuvasarja tiivistää osan Tepon ensimmäisen vuoden kestäneestä seikkailusta.

Lue loppuun