Tuomiopäivä 21.12.2012 [yritetty sensuroida 20.12.]

Loppu on lähellä. Jo Nostradamus aikanaan tiesi, että Tuomiopäivä kun tulee, Idästä nousee ihmiskunnan tuho, ja se tapahtuu hevostellen. Näkijän tiedetään tokaisseen eräänä kuulaana syysaamuna herran vuonna 1555 aamiaispöydässä munaa näpsytellessään seuraavaa:

”From the calm morning, the end will come when of the dancing horse the number of circles will be nine”
— Michel de Nostredame

Hallitus yrittää salata totuuden (lisäys 20.12.)

Tässä kohden oli aiemmin video, jolla varsin seikkaperäisesti perustellaan Nostradamuksen ikiaikainen totuus. Vanhan liiton X-kansioita yön pikkutunneilla silmät punaisena tapittaneet foliohatut tuskin häkeltyvät tiedosta, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA on poistattanut alkuperäisen videon tekaistuin perustein, vedoten ”YouTuben Käyttöehtoihin”. Epäilyttävää. Mitä Yhdysvaltain hallitus yrittää salata? Eikö kansalla ole oikeutta tietää totuutta? Vaarantaako tämä ylempien ”tahojen” koskemattomuuden tullessaan julki? 

tuomiopäivä
Sangen epäilyttävää. Yritetäänkö maailmanloppu salata meiltä? Kuva videosta, jonka liitin kirjoitukseen 19.12.2012.

 

Varmuuskopio

Mutta onneksi vastarintaverkosto on liikkeissään Hallitusta vikkelämpi. Näin ollen löysin ja linkitin tähän samaisen videon — jota ei vielä ole sensuroitu tai salaperäisesti poistatettu — jotta totuus ei katoaisi. Katso se heti, ennen kuin on liian myöhäistä:

 

Ennustus käy toteen

Voiko liki 1,000,000,000 katsomiskertaa todella olla pelkkää sattumaa? Ja vieläpä kuudessa kuukaudessa? Pelkäänpä, että tulee pyöreät lukemat tuolle maailmanlaajuiseksi hitiksi nousseelle videolle täyteen vielä viime metreillä.

Et usko vai?

No entäpä muut katalat ennustukset joita videolla käsitellään, kuten Dianan onnettomuus tai Kennedyn salamurha? Ne ovat toteutuneet. Nostradamus oli sen sortin jätkä, että tuskin on tämäkään aamutuimaan ilmoille laskettu letkautus aivan tuulesta temmattua jutustelua. Olemme tuhon omia.

 

Totuus on tuolla ulkona

Tätä lopunajan ennustusta tukee myös lähipäivien sääennuste, jossa luvataan perjantaille lämmintä ja palavia kekäleitä:

tuomiopäivä
Perjantaina lämpenee [Kuva:IFeakingLoveScience]

Epäilijöille piiskaa

Jos joku vielä epäilee, että Nosse-setä olisi ollut aamutuimaan pikku kohmeloissaan, syyttä epäilee. Mielestäni nämä ja lukuisat muut ennusteet — ja faktat — ennakoivat liki aukottomasti tulevaa maailmanloppua. En juuri nyt löydä niitä, mutta kyllä niitä on.

Ja tässäpä vielä miettimistä yön pikkutunneille: 999°C-astetta on ylösalaisin luettuna… kyllä, ”666”, eli Pedon luku!

Että näin. Kiva, kun kävit lukemassa. Ellei tämäkin blogi (ja kirjoittaja) ole jo mystisesti ”kadonnut”.

2 vastausta kirjoitukseen
“Tuomiopäivä 21.12.2012 [yritetty sensuroida 20.12.]”

  1. Senkin Olbe, mitä himskatin maailmanlopun humpuukia sinä nykyään oikein raapustelet tänne blogiin? Sietäisit hävetä! Tyhmäkin tietää että Comic Sans ennustaa maailmanloppua, eikä mikään turhanpäiväinen nasse-setä!

    1. Kiitos kommentistasi. Olet aivan oikeassa, kuoma. Tähän on tultu. Humpuukiblogi. Vaan miten voimme olla täysin varmoja, ettei juurikin tuo pahamaineinen Comic Sans meitä ole ajanut tähän peruuttamattomaan tilanteeseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.