Toimistokoira Teppo, 19.3.2012-19.3.2013

Kiintiö-toimistohahmo

Jokaisessa suunnittelutoimistossa tulisi olla joku ulkopuolinen otus järjestämässä aktiviteettia ja irtiottoja työstä. Villeimmissä paikoissa tuon aktiviteettiotuksen virkaa saattaa hoitaa vaikkapa pullantuoksuinen toimistomummo.

Minä en halunnut mitään oudolle lehahtavaa muoria tänne sekavia jokeltelemaan. Meidän talouteemme tuli Toimistokoira Teppo. Ruskea Labradorinnoutaja, joka pikkupentuna pureskeli ja kiusasi minkä hereilläoloajastaan ehti. Siis suoranainen perkele. Nyt viimein iän myötä alkanut sentään olemaan vähän jo tolkkuakin pojan touhuissa.

Tämä veikeä kuvasarja tiivistää osan Tepon ensimmäisen vuoden kestäneestä seikkailusta.

 

Toimistokoira 1v
Huilatessaankin Teppo tarkkaili silmät kovana eri ilmansuuntia potentiaalisten puuhastelumahdollisuuksien varalta. Löysän poskimassataikinan valuessa sormille.

 

Toimistokoira 1v
Oli aika, jolloin koira oli juomakuppiaan pienempi. Supersymppistä!

 

Toimistokoira 1v
Taloudessa häärivät kissat kävivät usein tutkimassa mystistä petoa tämän nukkuessa omituisessa rojuläjässään, jonka oli peuhatessaan luonut.

 

Teppo Toimistokoira 1v
Uskallusta ei pojalta puuttunut. Kävi pienenä kokeilemassa onneaan myös metsissä samoilevan, reviiritietoisen Aku-kissan kanssa. Eihän siinä hyvin käynyt.

 

Teppo Toimistokoira 1v
Leikit eivät aina ole edenneet Tepon tahdon mukaan. Ehdin viime hetkellä estämään poikaa hukuttamasta silmittömän raivon vallassa parasta leikkikaveriaan, ”Dr. Dogia” vesisammioon.

 

Teppo Toimistokoira 1v
Leikkikaverin hukuttamisyrityksestä häkki heilahti. Se oli sikatylsää.

 

Teppo Toimistokoira 1v
Kalteritangon soidessa myös Aamulehden Matti Pitko pohti pojan tulevaisuutta heijasteltuna Euroopanlaajuisiin talousnäkymiin.

 

Toimistokoira Teppo poimii lukemastaan päivän polttavat artikkelit blogia varten.
Toimistokoira Teppo on sittemmin ryhdistäytynyt ja tekee nykyään tärkeää työtä erittelemällä lukemistaan lehdistä päivänpolttavat artikkelit yrityksen blogia varten.

 

Teppo Toimistokoira 1v
Välillä meno äityy hurjaksi, mutta kyllä se ihan hyvä jätkä on, tuo Teppo.

 

 

[edit 20.3.]

Syntymäpäiväsankarin ilta

Nyt on synttärit vietetty. Teppo sai iltariennoikseen valtavan luun, jonka pintaa koristi epämääräisen tilsainen kudosrakenne. Ja sekös pojalle maistui. Kissatkin kävivät toistuvasti nuuskimassa mitä siinä viltillä syödään. Kissat saivat vain pikaisen mulkaisun osakseen kun ahnas kaluaminen jälleen jatkui.

 

Toimistokoira 1v
”Ai että! Elämäni paras synttärilahja ikinä! Ja siihen on laitettu jotain pekoniakin kiinni!”

 

Toimistokoira 1v
Luu oli ihan kiva joo, mutta paras oli vasta tulossa. Kuolanorojen valuessa Teppo odotti herkullista broilerinjauheliha-kakkua, johon oli survottu parit nakinpätkät. Huomaa myös kostea katse.

 

Toimistokoira 1v
Dagen efter. Ihmekös tuo, jos eilisten ruokamässyorgioiden jälkeen on hieman tyrni fiilis.

 

Eläköön, Teppo 1v!!

Siinä pikainen kelaus pojan ensimmäisen vuoden taipaleesta tässä toimistossa. Mikäli sinusta tuli tämän kirjoituksen myötä suuri fani, löydät tästä blogista lisääkin kuvia Teposta.

 

 Muita kirjoituksiani samasta aihepiiristä:

Toimistokoira Teppo On Ice

2 vastausta kirjoitukseen
“Toimistokoira Teppo, 19.3.2012-19.3.2013”

  1. Paljon Onnea Tepolle!
    Olenkin ajatellut kysyä koska Teppo täyttää yhden vuoden. Tunsin olossani että pikapuoliin. Komee kuvasarja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.