The Double Brothers -promokuvaukset

Kuumottavat promokuvaukset

Tampereen kuumin, kaksista veljeksistä koostuva rock-bändi The Double Brothers pyysi minua jälleen hoitamaan promokuvaukset uutta materiaaliaan varten. Päätin ottaa homman hoitaakseni saadakseni lisäharjoitusta tämän kaltaisessa valokuvauksessa. Kuvat otettiin soiton yhteydessä, jotta saimme niihin aitoa tekemisen meininkiä.

Miekkoset vaikuttivat lopulta varsin tyytyväisiltä päivän kuvasaldoon.

 

thedb-promokuvaukset-01

The Double Brothers kokoonpano (yllä, vasemmalta lukien):

  • Mikko ”Miguel” Myllykangas – rummut
  • Krister ”Limppa” Anttila – basso ja taustalaulu
  • Anssi ”Ancelmo” Myllykangas – kitara
  • Henrik ”Henve” Anttila – laulu ja bassokitara

Seuraavaksi kuvamateriaalia päivän otoksista aina sound checkistä soiton kautta loppufiiliksiin. Muista klikkailla kuvia suuremmaksi.

 

thedb-promokuvaukset-02 thedb-promokuvaukset-03 thedb-promokuvaukset-04 thedb-promokuvaukset-05 thedb-promokuvaukset-06 thedb-promokuvaukset-07 thedb-promokuvaukset-08 thedb-promokuvaukset-09 thedb-promokuvaukset-10 thedb-promokuvaukset-11 thedb-promokuvaukset-12 thedb-promokuvaukset-13 thedb-promokuvaukset-14 thedb-promokuvaukset-16 thedb-promokuvaukset-17 thedb-promokuvaukset-18

 

Miten voin tutustua paremmin?

Mikäli jäit janoamaan lisää tietoa näistä rouheista rokkihemmoista, kannattaa ensimmäisenä suunnata virallisille verkkosivuillejotka ovat muuten Olbedesignin tuotosta nekin. Sivustolla pääset myös kuuntelemaan ja lataamaan bändin aiempia livebiisejä. Tämän jälkeen voitkin jatkaa fanittamaan yhtyettä heidän Facebook-sivuillaan.

 

Promokuvat olivat vasta alkua

Nyt kun kuvat on otettu, ne käydään vielä bändin kanssa läpi tarkemmin ja rokkarit valitsevat sieltä naisyleisöön vetoavimmat käyttöönsä. Bändi julkaisee lähitulevaisuudessa myös uuden, omaa tuotantoaan olevan biisin yleisön nautittavaksi. Tiedossa on seksiä tihkuvaa menoa. Kannattaa pysytellä kuuloetäisyydellä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.