Piparintuoksuista joulua

Nyt kun maailma jatkaakin menoaan kaikista varmoista enteistä huolimatta, emme selvinneet näistäkään lahjakarkeloista vaan tämäkin joulu on lusittava alta pois. Eli on tullut taas kerran aika rauhoittua läheisten pariin muistelemaan noita ikiaikaisia seimitarinoita aavikolla harhailevista tietäjistä, uskovaisista ja muista kekkuleista. Yhteisen ajanvieton lisäksi myös läheisiltä saadut (kunnolliset) lahjat ja herkuttelu lienevät merkittävässä osassa itse kunkin loman viettoa.

 

Leppoisaa joulua

Näin joulunajan henkeen sopivasti Stig julkaisi videon mainiosta rallistaan Piparia Piparia, joka kyllä pistää muorinkin helmat hulmuamaan:

…vai synkkää joulua

Jos taas et ole niin piparin perään, vaan janoat menoa ja meininkiä, Jon Lajoien aina yhtä herkistävä joulukappale Cold Blooded Christmas herättää taatusti eettisiä kysymyksiä koko perheen kesken siitä, kuinka sitä joulupukkia tuleekaan käsitellä yllätettäessä:

 

Jouluinen elokuva

Ja joululeffoista kannattaa muistaa myös aina mainio Paha pukki, koskettavan herkkä tarina Billy Bob Thorntonin esittämästä alkoholisoituneesta, kenkkumaisesta pukista joka löytää ystävän. Ja tuleepa hän hoidelleeksi tontut ja muoritkin siinä ohessa.

 

Hyvää ja rauhaisaa joulua!

Näihin tunnelmiin, muistakaa mähkiä kinkkua ja mussuttaa piparia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.