Olbedesignista MyCashflow’n sertifioitu kumppani

Hyvät tekijät ovat harvassa

Kaksi työnäytettä riitti ja yritykseni Olbedesign hyväksyttiin varsin sukkelasti suomalaisen MyCashflow-verkkokaupan virallisten toteuttajien rajattuun kumppanikerhoon. Mikäli olet suunnitellut verkkokaupan perustamista lähitulevaisuudessa, lue tämä ja ota yhteyttä. Kyllä sinullekin kiva kauppa saadaan aikaan.

Ja voit olla varma, ettei täältä mitään kotipoikain FrontPage-räpellyksiä synny.

olbedesignista-sertifioitu-mycashflow-toteuttaja-1

”MyCashflown sertifioiduksi kumppaniksi pääsevät ansioituneimmat kumppanimme, jotka ovat osoittaneet terävät kyntensä verkkokauppojen rakentamisessa. Lyhyesti sanottuna, nämä kumppanit tietävät miten hyvä verkkokauppa luodaan.”
— MyCashflow

 

Aiemmat MyCashflow-toteutukset

Ne kaksi aiempaa MyCashflow’lla toteuttamaani projektia jotka hyväksyttiin mukavin saatesanoin, olivat Nousevan Myrskyn design-verkkokauppa sekä Koivun Tyrnitilan mehukauppa. Tein molemmissa projekteissa muutakin, mutta kauppa asettui erittäin keskeiseen rooliin kummassakin ja sitä myöten määräsi jonkun verran kokonaisilmeen suuntaviivoja.

 

olbedesignista-sertifioitu-mycashflow-toteuttaja-2
Nouseva Myrsky on suomalaiseen designiin erikoistunut verkkokauppa.
Nouseva Myrsky

Tein kauppaan useita modifikaatioita, muun muassa Kaikki tuotteet -sivun, jota siinä ei oletuksena ollut. Se osoittautui tarpeelliseksi ominaisuudeksi. Verkkokauppa oli osa projektikokonaisuutta.

 

 

olbedesignista-sertifioitu-mycashflow-toteuttaja-3
Koivun Tyrnitila valmistaa terveellistä ja mukavan kirpsakkaa tyrnimehua.
Koivun Tyrnitila

Myös tämä kauppa koki työstämistäni. Pienen kaupan Kaikki tuotteet -sivulla on vielä edellistä toteutusta hiotumpi ratkaisu, jossa tuotteet jaotellaan vieläpä omiin osioihinsa. Pienenä lisähuomiona myös etusivun ”lappusiin” haetaan vain tietyt, tarkkaan rajatut tuotteet. Tämäkin vaati hieman kikkailua. Ja tokihan tässäkin projektissa muutakin tehtiin.

 

Miksi tilaisin MyCashflow’n, muitakin on?

Tähän kysymykseen Mari Luukkainen on blogissaan mielestäni tiivistänyt hyvin parit hyvät perustelut tämän kaupan eduista:

  • MyCashflow on turvallinen
  • MyCashflow on käyttäjäystävällinen
  • MyCashflow on rakennettu ylivoimaisen hyvin

Kannattaa lukea koko blogijuttu, siinä on ihan hyviä pointteja. Vaikka kirjoitettu sekin tietysti tekijän näkökulmasta. Niin kuin tämäkin.

”…MyCashflow ottaa vastuun tietojen turvaamisesta eikä kauppiaan tarvitse huolehtia asiasta. Tietoturvan ylläpitämisen ja ohjelmiston päivittämisen sijaan kauppias voi keskittyä myymiseen. MyCashflown ohjelmisto on aina ajan tasalla ja tietoturva kunnossa.”
— Mari Luukkainen blogissaan

 

Miksi tilaisin suunnittelutyön juuri Olbedesignin kautta?

Tämän jätän täysin sinun pohdittavaksesi. Vertaile tekijöitä ja toimistoja ja valitse omalle brändillesi sopivin vaihtoehto. Melkeinpä näissä suunnittelijan tyyli ja työskentelytavat ovat ainoat erottavat tekijät. Mikäli minun visuaalinen tyylini miellyttää, olen mielelläni mukana luomassa menestyvää verkkokauppaasi. Kuuntelen myös tarpeitasi ja vastailen kysymyksiisi parhaan kykyni mukaan.

Ammattilaisen näkemys töistäni

”Varmistamme vain kumppaniehdokkaan työn jäljen ja nuo tekemäsi toteutukset ovat kyllä asiallisen näköisiä, joten pääsette sertifioiduksi kumppaniksi. Voitte liittyä kumppaniohjelmaan.”
— MyCashflow’n asiantuntijan näkemys työnäytteistäni

 

Eli kyllä se vaan joskus kannattaa ostaa suunnittelupalvelunsa ihan ammattilaiselta, jonka myös kaupan kehittäjät ovat kelpuuttaneet. Tämä pätee erityisesti verkkokaupan kohdalla, sitä kun ei uusita ihan vuosittain.

Tein tämän kirjoituksen sinua varten, verkkokauppayrittäjyyttä suunnitteleva lukija. Nyt sinulla on jälleen yksi uusi virallinen kumppani, mikäli ES-jonnejen kolmen markan kätten jälki ei riitä sinun brändillesi. Harkittu brändi-ilmeen luonti ja kehitys maksaa itsensä kyllä takaisin, kun se tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja ihmetellään lisää.

 

 

Yksi vastaus kirjoitukseen
“Olbedesignista MyCashflow’n sertifioitu kumppani”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.