Olbedesign pilkan kohteena

Olbedesign on joutunut häikäilemättömän pilkan kohteeksi!

Kuten ehdin tästä jo Facebookissa tiedottamaan, posti toi tänään luukusta pienen mysteeripaketin, jonka sisältä paljastui kuvassa näkyvä hahmo — toki sekin erilliseen, edellistäkin mystisempään pakkaukseen silmittömästi paloiteltuna! Kuka on tuo kieroutunut yksilö joka yön pimeinä tunteina pakkaa ja lähettelee tällaisia, pelottavan yhdennäköisiä setämieshahmoja tänne? Kuka on tämä mystiikan viittaan verhoutuva ”Perämies Perälä”, henkilö, joka selvästikin haluaa järkyttää mielenrauhaani jotta työskentelyni häiriintyisi pikku-ukkeleita tusaillessani?

Olbedesign häikäilemättömän pilkan kohteena
Kummelista tutut kaljuperuukit ovat pelottavia.

 

Kysymyksiä ilman vastauksia

Yritän kuumeisesti pohtia, miksi juuri minä olen tämän sairaan pilkan kohteena. Pohtiessani katseeni hakeutuu toistuvasti tämän pikkuruisen hahmon tuimaan katseeseen. Miksi se näyttää noin määrätietoiselta? Mitkä ovat sen aikeet? Mitä se tahtoo minusta? Miksi se näyttää hämmentävän paljon itseltäni ja — ehkä huolestuttavinta — miksi sillä on kaljuperuukki?! Kysymyksiä. Kysymyksiä, joihin en luultavasti koskaan tule saamaan vastausta. Mikään ei tule enää olemaan kuin ennen.

 

Jotain on särkynyt sisälläni

En luultavasti enää koskaan tavoita työskentelyssäni samoja ulottuvuuksia kuin ennen, sillä tuo ärsyttävän pikkuruinen, vääjäämättä kaljuutuva rillipää hörppii tauotta sumppiansa pelkät nenän alla lepattaen, vanhentunutta Timesia silmäillen. Minuun katsoen. Kuin tuntisi minut. Mitä helvettiä?

Että kiitosta vaan tästä mystisestä ukkelista, ”Perämies Perälä”, olet saanut minut järkkymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.