Olbedesign lomalla 2.8.2013 alkaen. Älä soita.

Ilmoitusluontoinen asia

Olbedesign sulkee siis tyystin toimistonsa reiluksi viikoksi alkaen 2.8.2013. Tuona aikana on ihan turha soitella. Olen jossain  päin Ahvenanmaan saaristoa kikkailemassa. Jos sähköpostia laitat, se käsitellään ”sitten joskus”. Mutta vastaan kyllä kaikille ansionsa mukaan, no worries.

Lomilta paluu sijoittunee sopivasti juuri Chilifestejä edeltävälle viikolle. Saatan ehkä jopa ilmoittaa paluustani sorvin ääreen esimerkiksi yrityksen Facebook-sivulla. Mitäpä jos heti kirmaisit sinne fanittamaan intialaisten joukkoon?

Ja sinä, joka olet juuri alkamassa viisastelemaan lomailmoitusten varoajoista, kerrottakoon, että olen kyllä tehnyt ilmoitukset porrastetusti prioriteettijärjestyksessä. Ota rennosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.