Olbedesign goes YouTube — eli lisää kissavideoita!

Uusia aluevaltauksia — siis kissavideoita!

Kuten eilisessä kirjoituksessani kerroin, on toimistolle hommattu viime viikkoina uusi kamera, jotta valokuvien lopputulos olisi entistäkin tasokkaampi. Samalla lähden kokeilemaan siipiäni videokuvauksen saralla, sillä uusi kamera mahdollistaa myös kelpo Full HD -videokuvauksen. Eli toisin sanoen, tiedossa lisää greisihauskoja kissavideoita nettiin! Yay!

 

Olbedesign Films™

Pidän vaihtelusta, joten pyrin tekemään eri juttuja eri aloilla kykyjeni mukaan, toisiaan kuitenkin luontevasti sivuten. Ja aina tiukasti luovalla alalla pitäytyen. Sinäkin olet jo hyvän aikaa pystynyt tutustumaan erilaisiin Olbedesign-tuotantoihin niin copywritingin (blogi), valokuvauksen (*tulossa myöhemmin!*), webdesignin (Showcase), graafisen suunnittelun (Showcase), inspiraatiolähteiden (Pinterest) kuin kepeän jutustelun parissa (Facebook, Twitter). Nyt näihin palveluihin lisätään vielä lyhytelokuvat.

Jipii.

Tiedä sitten onko hyvä vai huono asia, että Olbedesignille tulee uusi sosiaalinen kanava jota seurata. Toisaalta hyvä, jotta päivässäsi olisi ohjelmaa kahlata ne kaikki läpi (siellä ehkä voi olla jotakin uutta tänään…), ja toisaalta tuhlaat kokonaisen työtunnin niiden läpi koluamiseen.

Mutta tosiaan, tässä ja nyt lanseeraan täysin uuden Olbedesignin YouTube-kanavan, Olbedesign Films™, jonne suollan toinen toistaan lapsenmielisempiä, kummia kokeellisia minivideoita. Kyseessä on pienimuotoinen sivuprojekti, jonka avulla lähinnä tutustun YouTuben toimintaan ja videokuvauksen ihmeelliseen maailmaan sekä Final Cut Pro X:n ominaisuuksiin ediointivälineenä. Eli jos väsyneet ”kouluprojekteilta” näyttävät filmit eivät inspiroi, kannattaa jättää väliin ja siirtyä suosilla niihin oikeasti superhauskoihin kissavideoihin.

 

Satunnaispäivityksiä

En aio luvata, että kanavalla päivitykset olisivat yhtään sen tiiviimmin jaksotettuja kuin nämä blogi-, Facebook-, Google+-, ym. päivityksetkään, mutta jos seuraat kaikkia sosiaalisia kanaviani, saatat törmätä edes hieman useammin uusiin juttuihin. Eihän sitä kenenkään psyyke kestä yhtäaikaisesti kaikkiin kanaviin suoltaa hullunhauskoja juttuja tauotta.

Vinkkinä sanottakoon, että Olbedesignin Facebook-sivulla näet luultavasti suurimman otannan linkityksinä eri medioista. Eli jos tuet vain yhtä palvelua, feissaria seuraamalla pysyt joten kuten kärryillä mitä tämä nakkiputka puuhaa. Olitpa sitten fanittaja tai kilpailija. Jälkimmäiset saattavat oppiakin jotakin seuraamalla näitä hullunhauskoja päivityksiä.

 

Pilottijaksot

Pari filmiä olen jo ladannut Olbedesign Films™ -kanavalle jotta elämä olisi nautinnollisempaa:

 

 ”The Ultimate Breakfast Mayhem”

 

”Trembling Memories”

 

// EDIT 01/2014: Parin ensimmäisen filmin lisäksi kuvasin vielä toiset pari kesäkuun aikana. Mutta niistäkin toinen on melko kehno, joten päädyin jättämään sen suosilla omaan arvoonsa. Liitän tähän kuitenkin toistaiseksi viimeiseksi jääneen idarifilmini, jossa siinäkään ei juuri tolkkua ole:

”Muscular Mofos”

Kiitos ja anteeksi

Kiva kun jaksoit lukea tänne asti, olet ehkä vilkaissut videoitakin. Samalla pahoittelen arvokkaan surffailuaikasi tuhlaamista tyhjänpäiväisyyksiin. Eihän näissä videoissa mitään tolkkua ole, kunhan kokeilen eri juttuja. Eikä ollut edes niitä kissavideoitakaan. Damn.

Voit siis huoletta jättää tämän osion Olbedesignin rönsyilevistä aluevaltauskanavista huomiotta, jos mottipäiset minifilmit ovat mielestäsi silkkaa paskaa jotka pilaavat internetin. Elämässä on tärkeämpiäkin asioita. Kuten työnteko.

Herättikö filmit ajatuksia, kommentoi!

 

// EDIT 01/2014: Tämä hieno(?) projekti ei sitten oikein ottanutkaan muiden kiireiden takia tuulta alleen, joten filmien kanssa puuhastelut jäivät väistämättä muiden töiden jalkoihin. Noh, tuskinpa tämä kenenkään fiiliksiä pilaa. Ja voihan olla, että palaan vielä jonakin päivänä YouTubeen uusin kujein. Buhaha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.