Olbedesign 5 vuotta!

Flunssa

Osuipa se inha flunssa-aalto sitten viimein tännekin ja kaatoi koko Olbedesignin väen (eli minut) vuodelepoon useiksi päiviksi. Siitä huolimatta koetin väkevien rohtojen avulla saada vähän jotain Facebookiin.

Niin huonona ei ole koskaan, etteikö Facebookia kykene päivittämään.
— Olli itse

Flunssa kaatoi koko Olbedesignin väen

Pikkupäivityksiä

Kannattaa seurata aktiivisesti myös Olbedesignin Facebook-sivua, sillä sinne päivittelin olon helpotettua pikkupäivityksiä, muun muassa Lentoreppu-lanseerauksen sekä vähäpätöisemmän synttäriuutisen.

Woah! Sanoinko todella vähäpätöisemmän!? Hahaa! Kyllä se on kuulkaa ihmiset niin, että…

 

Party on! Olbedesign on jo 5v!

 

Olbedesign — massoja miellyttämässä jo vuodesta 2008

Toden totta, yritys on tullut ärsyttävän, räkänokkaisen pikkukakaran ikään! Sanoisin, että tämä on suht hyvä suoritus näillä jutuilla ja tuotoksilla. Ja etenkin, kun ottaa huomioon media-alalla vallitsevan sangen raadollisen kilpailun. Puhumattakaan yrittäjyydestä Suomessa ylipäätään.

Suurin kiitos koko ajan kiihtyvästä menosta kuuluu mahtaville asiakkailleni, jotka ovat uskoneet osaamiseeni. Iso kiitos myös kaikille teille, jotka ette ole uskoneet — siitäkin saa mukavasti virtaa jatkaa valitsemallaan tiellä. Mulkut.

 

Ooh! Onpa ihana mies! Miten hän sen teki?

Mielestäni yksi tärkeä syy positiiviseen kehitykseen myös katalan taantuman aikana on, että vallitsevista oloista huolimatta koettaa pitää asenteen kohdallaan, ideat tuoreina ja katseen tulevaisuudessa. Myös Olbedesignin palvelut ja sivut kokevat muutosta tulevan vuoden aikana. Ennemmin tai myöhemmin, käytettävissä olevasta ajasta riippuen. Tulet kyllä kuulemaan niistä.

 

I’ll be back

Toivon, ettet ole menettänyt uskoasi blogiini, vaan palaat tänne aina uudelleen ja uudelleen. …Ja lopulta täällä saattaa ollakin jotain luettavaa. Suosittelen seuraamaan myös muita avoimia sosiaalisen median kanaviani, sillä saatan päivitellä eri päivinä eri medioihin jotain pikkujuttuja. Mehukkaimmat löytyvät toki aina täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.