MyCashflow-alennuskoodi 2021: ”PROMO-3398”

Tämän kirjoituksen mukana on sinulle oma MyCashflow-alennuskoodi, jolla saat tuntuvan edun. Ai miksi?

Siksi, että tiedän aloittavan verkkokauppiaan ottavan kaikki pienetkin säästöt ilolla vastaan. Päätin nyt siis antaa tässä kirjoituksessa MyCashflow-verkkokaupan perustamista harkitseville alennuskupongin, jolla alkukankeudet hieman helpottavat. Ja tokihan yritän hieman myydäkin siinä ohessa.

Oheinen MyCashflow-alennuskoodi annetaan uutta kauppaa perustettaessa tai nykyisen kaupan laajennuksen yhteydessä. Saat koodilla ensimmäisen kuukauden veloituksetta kaupan versiosta riippumatta. Ja hei, tämä kuponki on muuten sitten ihan rahan arvoista tavaraa. Kerrankin.

 

MyCashflow-alennuskoodi:

PROMO-3398

Säästät koodia käyttäessäsi versiosta riippuen 49€ – 149€, eli ihan kelpo summan.

”Kumppanikoodillanne asiakkaasi saa 14 päivän kokeilujakson lisäksi ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Siis yhteensä 6 viikkoa ilmaista käyttöä.”
— MyCashflow’n asiakaspalvelu

 

 

mycashflow-alennuskoodi
Olbedesign on MyCashflow’n virallinen jälleenmyyjä ja suunnittelijakumppani.

 

Virallinen kumppanikoodi, jolla ei kalastella mainosklikkauksia

Olbedesign on MyCashflow’n sertifioitu kumppani, joka löytyy myös verkkokauppaohjelmiston Kumppanit-sivulta työnäytteineen.

Tämän yhteistyön ansiosta pystyn tarjoamaan sinulle tämän makoisan MyCashflow-alennuskoodin, jolla saat verkkokaupan tilauksen yhteydessä heti ensimmäisen kuukauden veloituksetta — siis yhteensä täydet 6 viikkoa* ilmaista käyttöä!

Blogini ei ole tavanomainen, epämääräinen kuponkisivusto

Yrittäjänä yritän tietty pyrkiä parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun, joten pelkän koodin lisäksi tässä on toki omakin lehmä ojassa, myönnän. Nimittäin toivon tietysti, että tilaat minulta samalla verkkokauppasuunnittelun kauppaasi. Mutta ei sekään muuten ihan tyhmä idea ole. Jatka lukemista.

 

* MyCashflow antaa aina käyttää ohjelmistoaan ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi. Mutta koska tuo pari viikkoa harvoin riittää kaupan loppuviimeistelyyn, tulee ilmainen lisäkuukausi taatusti hyvään käyttöön.

 

Kaupustelun aloittaminen on aina työlästä hommaa

Nykyään netti on väärällään erilaisia verkkokauppojen tarjoajia ja ohjelmistovaihtoehtoja, joista valita. Kauppaohjelmistojen eri versioista puhumattakaan. Valinta harvoin on nopea ja helppo. Ja sitten kun on lopulta löytänyt hyvän, alkaakin se itse kaupan pakerruskuukausi.

Hinnoissakin on selvästi eroja, mutta suosittelen oikeasti laskemaan jonkinlaisen noin-arvion vaikkapa vuoden ajalle, mitä erilaiset kauppaohjelmistot tulisivat lopulta kustantamaan. Ja sitten vielä miettiä valikoitujen vaihtoehtojen hyötysuhdetta.

”Tee-se-itse” ei aina ole se halvin vaihtoehto

Halvin mahdollinen vaihtoehto tarkoittaa luultavasti jotakin tee-se-itse-kauppaa. Tässä kohden kannattaakin tuo halpa/ilmainen hinta laskea uudelleen vielä kerran, sillä sen työstäminen tarkoittaa mitä luultavimmin satoja työtunteja omaa hikeäsi. Ja tietysti yöaikaan. Kiroillen.

Myös MyCashflow’lta löytyy ilmainen verkkokauppa ”MyCashflow Free”, jolla voit huoletta kokeilla ensin kuinka hauskaa hommaa se oikeastaan on. Ja joskus se onkin.

…kunnes toteat, että kaikki elämäsi hauskat riennot lipuivatkin ohi näpertäessäsi kaupan ja koodin parissa. Koska siinä säästää. Viimeistään siinä vaiheessa suosittelen kyllä ehdottomasti tutkimaan seuraavaa pakettiani:

 

mycashflow-alennuskoodi
Olbedesign Giraffe™ on MyCashflow’n pohjalle suunniteltava erittäin helppokäyttöinen, suomalainen verkkokauppa.

Olbedesign Giraffe™ -verkkokauppa

Tietysti se paras vaihtoehto (tottakai) on valita minulta avaimet-käteen-periaatteella toimitettava Olbedesign Giraffe™ -verkkokauppa. Tämä pakettini sisältää sekä ammattimaisen suunnittelun, koodauksen että jatkohuollon, jos sellaiselle tunnet tarvetta olevan.

Sinun tarvitsee vain rekisteröidä käyttöön sopivimmat postitus- ja maksupalvelut (Checkout sisältyy kk-hintaan). Näitä palveluita en pysty puolestasi rekisteröimään valmiiksi, koska ne ovat kauppiaan ja palveluntarjoajien välisiä sopimuksia. Mutta sekin on helppoa.

Ja tiesitkös, että myös tämän paketin tilatessa pystyt hyödyntämään MyCashflow-alennuskoodi-etuni!

Olen toteuttanut onnistuneesti jo useammankin verkkokaupan yrityksille MyCashflow’lla. Ne löytyvät muun muassa kumppanisivultani. Jotain saattaa löytyä myös tämän blogin Showcase-kuvauksista.

 

MyCashflow-alennuskoodi sinulle, joka tahdot päästä alkuun itse

Okei, ymmärrän. Haluat siis aloitella itsenäisesti. Ilman, että minä olen häärimässä kauppasi perustamisen kanssa. Hienoa, se käy mainiosti.

Sitten kun tiedät, mikä MyCashflow’n verkkokauppaversio sopii sinun tarpeisiisi, siirry tilaukseen klikkaamalla ”Avaa”. Sen jälkeen pääset hyödyntämään koodia. Kopioi alla oleva oranssi koodi tilauslomakkeen kohtaan Kampanjakoodi, ja etusi aktivoituu välittömästi käyttöösi.

 

MyCashflow-alennuskoodi:

PROMO-3398

Säästät koodia käyttäessäsi versiosta riippuen 49€ – 149€, eli ihan kelpo summan.

 

”Kumppanikoodillanne asiakkaasi saa 14 päivän kokeilujakson lisäksi ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Siis yhteensä 6 viikkoa ilmaista käyttöä.”
— MyCashflow’n asiakaspalvelu

 

 

Mutta hei, olen myös aidosti kiinnostunut yhteistyöstä kanssasi

Minulle sopii mainiosti, että tilaat kaupan itse ja laitat sen käyttövalmiiksi. Sitähän varten minulla täällä tuo MyCashflow-alennuskoodi on. Jos sen jälkeen vielä tuntuu, että tarvitset hivenen lisää ”sitä jotakin” kauppaa piristämään ja uskottavuutta luomaan, minä voin mielelläni jatkaa siitä. Sinä voit sillä välin nauttia vaikkapa kupposen kuumaa. Taikka kylmän bissen, miten vain.

”Olemme erittäin tyytyväisiä raikkaaseen ja yhtenäiseen lopputulokseen sekä yhteistyöhön Ollin kanssa.”
— Anneli Koivu, Koivun Tyrnitila

Kuten lienee käynyt jo varsin selväksi, Olbedesign Giraffe™ on verkkokaupan suunnitteluun keskittyvä pakettini. Se voidaan liittää myös olemassa olevaan kauppaan. Voit siis alkuun tutustua kaupan hallintaan ja ulkoasuun itse, ja sitten ottaa yhteyttä jos tarvitset ammattiapua.

Mutta kannattaa tietysti kysyä minulta jo hyvissä ajoin alkuvaiheessa, jotta ilmaiskuukausi ei pääse kulumaan hukkaan.

 

mycashflow-alennuskoodi

 

 

Lue myös:
Verkkokauppa ja kotisivut yritykselle Nouseva Myrsky
Koivun Tyrnitilalle täysin uudistettu yritysilme
Olbedesignista MyCashflow’n sertifioitu kumppani

Laadukas MyCashflow-verkkokauppa Olbedesign Giraffe™

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.