Melkein aitoa villaa

Törmäsin tässä pari päivää sitten eräkaupan mainokseen lehdessä. Silmääni tarttui oitis mainos ihan ok-näköisistä erähenkisistä villapaidoista. Ja kun olivat vielä otsikoituna ”Lämmin neule on toivelahja”, kiinnostukseni ampui katosta läpi samantien. Jatkoin tohkeissani lukemista.

Ensimmäinen lause kertoi näin: ”Aito villa lämmittää kosteanakin”. No hyvä, kyllä sen sitten aitoa villaa pitää olla, jotta pärjää talvellakin ulkona. Lukeminen sen kuin jatkui ja kas, eikös viimeisessä lauseessa vedetty matto jalkojeni alta. Viimeisenä tietysti luki että paidan materiaaleista vain puolet on villaa, toinen puolikas akryylia. Nice.

 

Melkein aitoa villaa
Kaikki tuotteet, joista edes osa on aitoa villaa, ovat aitoa villaa.

 

Varmasti kivan kimmoisa pusakka, mutta kyllä jotenkin odotin tuosta, että olisivat todella olleet aitoa villaa kuten ensimmäisessä lauseessa luvattiin. Tosin eipä se hintakaan ollut sillä tasolla, että todella olisivat.

Onhan normaalia markkinointia, että asioita kaunistellaan tai jätetään informaatio puolitiehen, mutta olisihan tuossa voinut heti alkuun mainita vaikkapa kun neuleen materiaalit sisältävät myös aitoa villaa, se lämmittää mukavasti.

Noh, ehkä se olen vain minä, joka tuosta aivan silmittömästi pahastui.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.