Maailmanloppu 2012 — Peruutettu toistaiseksi

Meitä on koijattu

Kaikki enteet ja merkit osoittivat uskomattoman tarkasti, että nyt jysähtää. Isosti ja kaikki kerralla. Mutta nyt alkaa kyllä vaikuttamaan huolestuttavasti siltä, ettei sitä suurta pamausta olekaan tulossa tänään. Maailmanloppu 2012 on peruutettu! Ainakin, jos on uutiskanava ABC:tä uskominen.

Jopa Australiassa asti on kaikki yhä mallillaan. Siellä nätit pojat jatkavat letkein rantein huoletonta surffaustaan kultaisten permanenttien lepattaessa vienosti tuulessa. Asiasta kohu-uutisoi tuttuun tapaansa Iltasanomat. Minä tiedän miksi tänään ei natsannut.

 

Selkeä syy-yhteys

Kuten sanottua, tiedän syyn, miksei Sitä tapahtunutkaan tänään. Alla kuvakaappaus tuosta Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun sensuurin kouriin joutuneen kohudokumentin käsittelemästä videosta:

maailmanloppu 2012 peruutettu toistaiseksi
Nostradamus jo muinoin ennusti, että yhdeksän ympyrän täyttyessä kaikki päättyy hevostellen.

 

Niinpä. Ei täyttynyt 1,000,000,000 katselukertaa. Selvä syy, miksi maailma on vielä kasassa.

[päivitys] Samperi. Menipä tuokin raja rikki vielä samana päivänä, eikä mitään tapahtunut. Eli se siitä. Syy oli jossakin muualla. Ehkäpä laskelmat olivat pielessä?

 

I Want To Believe

Vaikka päiväykset eivät nyt tällä kertaa osuneet ihan kohdilleen, haluan uskoa, että toisella kertaa natsaa paremmin.

Ja jos haluat kokea oman maailmanloppusi vielä ennen joulua, voi odotellessa kuunnella Mikko Alatalon aina yhtä kuumottavan ”Maailmanlopun meininki” -rallin. Kyllä siinä pikku arkimurheet haihtuvat kun aivoihin sattuu.

 

…Anteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.