Lentorepulle uudet hienot käyntikortit (3/3)

Hienot käyntikortit olivat laajan yritysilmekokonaisuuden mainio päätös

Kuten blogia seuranneet tietävät, Olbedesign on toteuttanut Lentoreppu-nimiselle yritykselle kokonaisvaltaisen yritysilmeuudistuksen. Ensimmäisenä uusin logon. Sittemmin tammikuussa julkaistiin Suomen (melkein) ensimmäinen parallax-sivusto. Ja, kuten lupasin, nyt on vuorossa kolmas ja viimeinen työnäyte: oikeasti varsin hienot käyntikortit.

 

Onnistunut, luonnollinen lopputulos

Mielestäni onnistuin saavuttamaan korteissa mieleenpainuvan näyttävyyden. Ja tietysti näin hienot käyntikortit on myös painettu 100% kierrätysmateriaalille. Mitäpä muita vaihtoehtoja luontoa kunnioittavan yrityksen imagolla ylipäätään edes on?

Kierrätysmateriaalin hieman karhea, matta pinta huokuu orgaanista luonnollisuutta. Eiväthän ne tietystikään mitään luomua ole — kuten ei mikään painotuote — mutta ehkä edes hivenen lähempänä kestävämpää tulevaisuutta. Ihan kaikkea ei tarvitse teettää Kiinan hupenevista luonnonvaroista, vaikka se on trendinä ollut jo vuosia. ’Halvalla melkein hyvää’, sanovat.

 

lentoreppu hienot käyntikortit
Olbedesign suunnittelee käyntikortteihisi useammankin taustakuvan samaan settiin. Näin huomaavaista palvelua et muualta saa.

 

Kun kerran voit saada upeat käyntikortit, miksi tyytyä vain yhteen ankeaan peruskorttiin?

Kuten sanottua, en mene siitä mistä helpoimmalla pääsen. Ehdotinkin siis itse, että teemme useamman taustakuvan kortteihin. Erottuvat käyntikortit melkeinpä vaativat sen. Ja lupaus useista taustakuvista lukee ihan Olbedesign Meerkats™ -palvelupaketin kuvauksessakin.

Suosittelin eri variaatioita korttien taustoiksi senkin takia, että käytössäni oli verkkosivustoa tehdessä runsaasti upeita fiilistelykuvia joista itsekin pidin.

Nyt käytin samoja kuvia käyntikorttien taustana, jolloin Lentorepun yhteneväinen ja johdonmukainen yritysilme vahvistaa mielikuvaa asiakkaidensa muistissa. Tämä on alkutaipaleella olevalle yritykselle elintärkeää.

 

lentoreppu hienot käyntikortit

lentoreppu hienot käyntikortit

lentoreppu hienot käyntikortit

lentoreppu hienot käyntikortit

lentoreppu hienot käyntikortit
Korttisetin yhteneväinen tausta. Eli kortin toinen puoli on aina sama kaikissa.

 

Tyytyväinen asiakas on iloinen asia

Ja tietysti mukavinta on vieläpä saada julkinen positiivinen palaute tekemästään työstä. Onnistuin tekemään myös Ahdin mielestä hienot käyntikortit. Sehän se on tärkeintä. Näin Ahti asian ilmaisi Olbedesignin Facebook-sivulla:

lentoreppu hienot käyntikortit, yrittäjän palaute

 

Oi herranjumala! Mistä minäkin saan näin hienot käyntikortit itselleni?

Mikäli olet kyllästynyt jäämään ainaiseksi kakkoseksi kun kaivetaan esiin enemmän ja vähemmän hienot käyntikortit, suuntaa heti Olbedesign Meerkats™ -sivulle ja tee tilaus!

Ja tottakai korttien näyttävyyteen vaikuttaa myös kuvamateriaalin laatu, eli käytettyjen kuvien tulisi olla myös näyttäviä, kuten Lentorepun tapauksessa. Mikäli yritykselläsi ei ole käytettävissä laadukasta kuvamateriaalia, ei hätää. Emmeköhän me jotakin keksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.