Kotisivut yritykselle — miten löytää luotettava tekijä?

Rasvaiset kotipojat arveluttavat

Kun yrittäjä etsii yksittäistä freelanceria toteuttamaan kotisivut yritykselle, saattaa etsittäessä tilaajalla kummitella ajatus rasvaisesta kotipojasta, joka nuhjuisen makuuhuoneen nurkassa näpertää koodia suttuisine kakkuloineen, näpit mäiskeessä.

Eikä mikään ihme. Kukapa haluaisi palkata yksilöä jonka olemus herättää pienintäkään epäröintiä. Tämä tyyppi otetaan kuitenkin mukaan hoitamaan yrityksen brändiä ja imagoa sekä usein myös käsittelemään arkaluonteisia tietoja vuosiksi eteenpäin. Useimmiten tekijän hieman nuhjuiset kotisivutkaan eivät luottamusta ainakaan syvennä.

Tästä syystä haluan erottautua ja esitellä lyhyesti uudistuneet työtilani.

Kuva, tai sitä ei tapahtunut

Se, että työt tehdään kotitoimistossa, ei tarkoita, että meno olisi visvaista. Päätinkin siis tätä epävarmuuden ahdinkoasi helpottaakseni esitellä viime päivinä suuren kalusto- ja kalustepäivityksen kokeneen toimistoni. Tältä näyttää toimisto, jossa korkealaatuinen kotisivustosi tullaan toteuttamaan:

Näissä olosuhteissa valmistuvat kotisivut yritykselle
Odotitko kenties Olbedesignin toimiston sijaitsevan nuhjuisessa makkarinnurkassa, jossa vanha PC putputtaa pölypallojen seassa?

 

Ergonomia huomioitu, työ tehostuu

Ergonomiaan kiinnitin erityistä huomiota tämän päivityksen myötä. Sähkösäädettävän työpöydän avulla pystyn työskentelemään pidempään ja vaihtelevasti joko satula- tai työtuolilla. Tai vaikka seisten. Tämä lisännee työtehokkuutta entisestään ja vähentää selkävaivoja pidemmällä tähtäimellä — pystyn siis palvelemaan yrityksesi tarpeita entistä pidempään.

Se tärkein työkalu

Työtehokkuutta lisää myös tehokkaaksi kustomoitu kuusiytiminen, 24 gigatavun keskusmuistilla varustettu Applen Mac Pro. Koneen näytöksi valitsin NECin erittäin korkealuokkaisen, erityisesti valokuvaajille ja graafiseen suunnitteluun luodun 27″ näytön, joka on tietysti erikseen kalibroitu. Eli laitteiston pitäisi olla kunnossa.

Ja kun vielä ammattiohjelmistotkin pysyvät aina ajantasalla, ja uusia kokeillaan, antamasi hommat kyllä hoituvat.

 

Ei mikään peräkammarin Cola-Olli

Näin. Nyt voinet ehkä olettaa, että toimiston puitteet ovat kunnossa, jossa tilauksesi toteutetaan. Eli hinta, jonka pulitat korkealuokkaisesta käsityöstä, ei tässä toimistossa mene energia- ja colajuomien rahoittamiseen, vaan myös työnteon laatuun ja välineisiin panostetaan tosissaan.

”Come on, don’t bullshit me!”

Mikäli vielä koet epävarmuutta, jotta uskaltaako täältä tilata ne seuraavat kotisivut yritykselle, voimmehan sopia, että tulet paikan päälle poikkeamaan. Keittelen hyvät kahvit ja jutustellaan niitä näitä, kissojen ja koirien viihdyttäessä. Siinähän sinulla on sitten kivasti aikaa tuumailla, sopiiko minun palveluni sinun tarpeisiisi.

 

 

Sittemmin olen panostanut entisestään myös valokuvaukseen. Sen osa-alueen kalustopäivityksistä voit lukea tarkemmin muun muassa seuraavissa kirjoituksissani:
Olbedesign Goes Pro — Valokuvaus”,
Valokuvaus vaatii toisinaan uusia hienoja leluja” ja
Adobe Creative Cloud for Photographers”.

 // EDIT 03/2014: Olbedesignille on myönnetty myös MyCashflow eCommerce Professional -sertifikaatti.

2 vastausta kirjoitukseen
“Kotisivut yritykselle — miten löytää luotettava tekijä?”

    1. Kiitos! Kova homma oli, mutta nyt se on viimein valmis. Vielä en ole ehtinyt kunnolla tyyppaamaan uutta kokoonpanoa. Pääseekin heti huomenissa totuttelemaan uusiin rutiineihin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.