Kesäwau! Katso kuvat!

Uuden kaluston testailua

Nyt en tuhlaa aikaasi tyhjänpulskeilla lässytyksillä. Tämä päivitys sisältää vain muutaman eläinaiheisen valokuvan. Kuvat on otettu Olbedesignin kuvauskaluston uudella Canon 5D Mk III -kameralla, käyttäen apuna keväällä hankittua Sigman objektiivia. Eli vähän on vielä testailun makua tässä kuvasarjassa. En ole vielä näistä sen virallisempaa settiä koonnut, joten nautittakoon ne sekalaisina näin blogin kautta.

Mikäli vihaat yli kaiken koira- ja kissakuvia, parempi jättää tämä juttu tutkimatta. Mitään superihkuja, maidolta haisevia kesävauvakuvia et täältä löydä. Etkä bikinitissikuvia. Pahoittelen.

 

Kesäwau! Katso kuvat!
Toimistokoira Teppo viihtyy ja viilentää itseään järvessä harva se päivä.

 

Kesäwau! Katso kuvat!
Toisinaan Teppo kikkailee jotain aivan muuta. Väittää tekevänsä tärkeää työtä.

 

Kesäwau! Katso kuvat!
Pitihän sitä käydä pikkutunneilla auringonnousun ensisäteet kuvaamassa.

 

Kesäwau! Katso kuvat!
Toiset ehtivät nauttimaan ihanista kesäpäivistä.

 

Kesäwau! Katso kuvat!
Toimiston oma Grumpy Cat vihaa ihania kesäpäiviä.

 

Hyvää kesää!

Nyt on hyvä aika kesälomailla, ota siitä kaikki irti. Pulikoi. Paneskele. Kalastele.

Olbedesign lomailee sitten tuonnempana. Joten mikäli haluat kysyä jotain tai tilata palvelupaketin tulevaksi syksyksi tai talveksi, ota yhteyttä jo heinäkuun aikana, ennen kuin kilpailijasi heräävät. Näillä näkymin ennen joulua on vielä tilaa projektikalenterissa. Toimi.

Ja, kuten aina, jos tykkäsit niin oheisen kuvasarjan saa jakaa helposti ja hauskasti myös sosiaalisessa mediassa, alla olevia nappuloita napsuttelemalla! Facebookiin päivittelen juttuja useammin kesän aikana, joten kannattaa ryhtyä fanittamaan heti jotta pysyt ajan tasalla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.