Keep up the good work, United State of America!

Absolute horror

Jälleen lehteä lukiessani törmäsin ulkomaanosiossa sivun juttuun uusimmista kouluampumisista Yhdysvalloissa. Sangen inhottava tapahtuma, mutta vieläkin inhottavampaa matskua piilotteli uutisen faktaboksissa:

way-to-go-usa
Amerikkalainen Unelma on toteutumassa. AL 17.12.2012

 

’Nuff said.

Siis mitä helvettiä, aseen saa viedä kouluun kunhan sen pitää piilossa??

Hollywoodin 80-lukulaisen B-luokan väkivaltaviihteen turruttamana Floridan miljoonas aselupa ei minua juuri hetkauttanut. Eikä sitä tehnyt edes tuo keskimmäinen kivenkova fakta asetuksesta, joka asettaa osavaltion kongressin vanhat pälvikaljut välittömään hengenvaaraan sallimalla asekassit kongressin parkkipaikalla. Mutta että mutkat kouluunkin. Lienee syytä varustaa joka penska ysimillisellä, jotta kiusaajat eivät vie eväsrahoja tai kisko kalsareita nivusiin alituiseen. Ainakaan ilman laukaustenvaihtoa.

Jokaisella tulee olla oikeus kantaa asetta, sillä jos sinulla ei sitä ole, joku kimppuusi kuitenkin hyökkää sellaisen kanssa.

 

Way to go, USA!

Nyt kun on Michiganissa avaus tehty, olisiko latinovähemmistöä kunnioittaen syytä sallia myös drive-by-shooting, kunhan pitäydytään vain jengien välisissä yhteenotoissa?

 

(Artikkelikuva: onlyhdwallpapers.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.