Aihearkisto: haasteet

Digitoimisto Olbedesign, Tampere

Digitoimisto Olbedesign täytti 10 vuotta!

Digitoimisto Olbedesign — 10 vuotta kulmikasta julkaisua Tampereelta

Alkuvuodesta 2008 asti on tullut tehtyä erilaisia projekteja asiakasyrityksille freelancer-yrittäjänä. Näin ollen tämä digitoimisto tullut sitten jo astetta merkittävämmän merkkipaalun äärelle, joten pitääpä lyhyesti siitä kirjoittaa blogitekstikin. Näitä kun ei liiaksi asti nykyään ropsahtele.

Lue loppuun

a2-yrittajailta-cover

A2 Yrittäjä-ilta — jospa vähän jotain positiivistakin

A2 Yrittäjä-ilta

Kovasti yleisellä tasolla odotettu ja Twitterissäkin kovin vilkkaasti seurattu Yle TV2:n A2 Yrittäjä-ilta* herätti ristiriitaisia ajatuksia. Päällimmäisenä voin heti todeta, että ei siellä paljoa mitään aikaan saatu, lähinnä meni taas kerran diibadaaba-lätinöiksi. Veikkaan, että ohjelma olisi tarvinnut enemmän aikaa ja vähän vielä värikkäämpiä puhujia rullatakseen täysillä.

Lue loppuun

Tuomiopäivä 21.12.2012 [yritetty sensuroida 20.12.]

Loppu on lähellä. Jo Nostradamus aikanaan tiesi, että Tuomiopäivä kun tulee, Idästä nousee ihmiskunnan tuho, ja se tapahtuu hevostellen. Näkijän tiedetään tokaisseen eräänä kuulaana syysaamuna herran vuonna 1555 aamiaispöydässä munaa näpsytellessään seuraavaa:

”From the calm morning, the end will come when of the dancing horse the number of circles will be nine”
— Michel de Nostredame

Lue loppuun

Unohda joulukortit ja pysäytä raaka salametsästys

Muista lähettää kortit tänään, 13.12.

Mikäli et ole vielä tilannut Olbedesignin joulukortteja, se alkaa kuule olemaan nyt vähän myöhäistä, ystävä hyvä. Ne eivät enää luultavasti ehdi edes ensi viikon aikana ykkösmerkeillä perille vastaanottajilleen, ellet sitten tule noutamaan settiäsi. Ne, jotka tilasivat ajoissa, voivat kiitellä itseään, sillä peli on pelattu valmiiksi myös ensi vuotta ajatellen. Silloin ei tarvinne enää kortin korttia lähetellä näiden jälkeen.

Myöskään Olbedesignilta ei tänä jouluna kortteja satele. Jatka lukemista ja syykin selviää.

Lue loppuun