Nämä Olbedesignin erilaiset joulukortit pilaavat taatusti typerien sukulaistesi joulun.

Oletko kyllästynyt iänikuisiin puupallo-tonttuihin, suttuisiin sormivärisydämiin, huopakuusiin ja muihin väsyneisiin jouluperinteisiin?

Pistä kerrankin sellaiset jouluterveiset koko suvulle, ettei sinulta taatusti odoteta ensi vuonna kortin korttia! Löysin vielä muutaman setin Olbedesignin viimevuotisia, jokseenkin erilaisia joulukortteja:

Olbedesignin erilaiset joulukortit
Koko setti sisältää viisi upeaa erilaista kuvakorttia, tusinan sekalaisia tarroja sekä tyylille uskolliset kirjekuoret kaikille näille.

Olbedesign Printed: ”Industrial Xmas”

Settiin kuuluu viisi erilaista mattasatiinipintaista korttia asianmukaisissa kierrätyspaperista valmistetuissa kuorissaan sekä täysi tusina (12kpl) Olbedesignin omista kuvista teetettyjä erittäin laadukkaita muovipintaisia valokuvatarroja paketti- ja joulukortteja koristamaan sekä kuorensulkijoiksi.

Tai voithan sujauttaa ne vaikkapa pakkasessa vapisevien nälkäisten lasten joulukeräykseen, jos luulet sillä pääseväsi tukalasta avustustilanteesta. Myhäile siinä sitten vetisten silmien killittäessä ahnaasti huulillasi kimmeltävää kinkunrasvaa.

 

Jos ei näin ankeilla postituksilla sukulaisten joulua saa pilattua, ei sitten millään.

Alla näet kuvat korteista jotka paketissa saat. Jokainen kortti setissä on erilainen. Et siis saa mitään koneen arpomaa läjää ”jotakin”, vaan Olbedesignin parhaan työntekijän käsin tarkastamat ja tarkkaan valitsemat yksilöt:

 

Olbedesignin erilaiset joulukortit

Olbedesignin erilaiset joulukortit

Olbedesignin erilaiset joulukortit

Olbedesignin erilaiset joulukortit

Olbedesignin erilaiset joulukortit

 

Näin ammattilaiset ne kokivat

Jos epäröit hetkeäkään, onnistuuko nämä Olbedesignin erilaiset joulukortit todella pilaamaan niiden ärsyttävien sukulaisten joulun, siihen saanet vastauksen graafisen alan ammattilaisten silmittömän kiihtyneistä kommenteista, kun kortit viime jouluna lanseerattiin:

”ompa vitun rumia. varmasti saa vihamiehen joulun pilalle”
— Arvon kollega

 

”En haluu olkkariin mitään ruosteista porakonetta jouluks!! Taidat olla burn outin partaalla oleva tonttu, joka haluaa brändätä joulun uusiks.”
— Arvon kollega

 

”Näähän on kun Juoppohullun päiväkirjan Juha olis tehnyt joulukortit”
— Arvon kollega

 

Että näin. Jos ei näillä joulumieli lähde jo ensimmäisenä adventtina, ei sitten millään. Säästyt näiden avulla myös mahdollisesti vuotuisilta, stressaavilta koko suvun joulupäivällisiltäkin. Mahtavaa, eikö vain!

 

Kuinka saan näitä tilattua?

15 euroa setti. Tilaa heti. Kerro kaverillekin. Erittäin rajallinen saatavuus. Tilauksesi toimitetaan luikauksessa ja huomiota herättämättä.

2 vastausta kirjoitukseen
“Nämä Olbedesignin erilaiset joulukortit pilaavat taatusti typerien sukulaistesi joulun.”

  1. Mä näen nämä oikeesti jouluisena. Yhessä on ikäänkuin nukkekoti ja sen sisällä lasten puujuna, puinen keinuhevonen, sellanen soitin jossa puupallollinen tikku jolla pimputetaan eri värisiä metallilevyjä, puunukke, helmitaulu. Ja portaat jotka vievät talon yläkertaan jossa on lisää yllätyksiä lapsille. Yhessä kortissa on joululahjapaketti , joka on lähetetty sotaväkeen. Sisällä äidin kutomat sukat ja Taloussuklaata. Yhessä on karu joulu poterossa, vain vesikanisteri joulu-ilona. Kahdessa on työt lopetettu tehtaalla ja lähdetty joulun viettoon.

  2. Hienoa! Kiitos palautteesta! Nämähän vaikuttavat koko ajan vain monitulkinnaisemmilta, herättävät ajatuksia. Itse en ole koskaan kuullut puuväritonttusten juuri herättäneen kenessäkään ajatuksia suuntaan tai toiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Huomaathan, että arvostan omalla nimelläsi jättämääsi vastausta hassunhauskojen nimimerkkien takaa huutelemista korkeammalle. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista eikä paljasteta NSA:lle, mutta se mahdollistaa yhteydenottoni tarvittaessa — jospa kommentissasi olisi uuden jutun aihetta? Tarkistan ensimmäisen viestisi aina käsin roskapostin ja laittomuuksien varalta, mutta pääsääntöisesti kaikki kommentit kyllä julkaistaan sisällöstä tai mielipiteestä riippumatta kun vain maltat odottaa. Relax.